Obavijesti

Promo sadržaj

Vidovnjakinja Sandra - uvijek na našoj strani!

Vidovnjakinja Sandra - uvijek na našoj strani!
1

Vidovnjakinja koja već preko dva desetljeća hrabro prkosi zlu i crnoj magiji - to je naša Sandra! Ova nadasve ljubazna zagrepčanka dosad je snažnom pozitivnom energijom u živote mnogih vratila sreću i ljubav

- Nikada ne bih mijenjala svoj posao za neki drugi! Toliko je onih kojima mogu i moram pomoći – objašnjava nam Sandra koja se već prije mnogo godina dokazala kao najbolja vidovnjakinja u Hrvatskoj. Kako saznajemo od onih koji su od Sandre otišli sa smiješkom na licu i vjerom u srcu, istinska ljubav prema drugome čovjeku, iskreno suosjećanje te nevjerojatno jasne vizije u kombinaciji s izvrsnom sposobnošću tumačenja karata, Sandrine su osobine koje je joj omogućavaju da pronikne u srž naših problema te nas izvede na pravi put.

- Sandra je drugačija, posebna! Ona je više od velikog vidovnjaka; ona je i veliki čovjek – poruka je koju možemo iščitati u pismima, razglednicama i čestitkama koje Sandrin poštanski sandučić pune gotovo svakodnevno.

- Pogledajte samo – Beč, Tunis, pa Njemačka, Švicarska i Kanada – pokazuje nam Sandra objašnjavajući – Ovo me podsjeća na sve te sretne priče te me čin ponosnom što sam ikada imala prilike za nekoga učiniti dobro djelo!

Čini vam se da je vam je u ljubavi, poslu, obitelji ili zdravlju odjednom sve krenulo po zlu? Ne dozvolite problemima da se gomilaju! Pomoć potražite kod vidovnjakinje o kojoj svi govore samo najbolje - javite se Sandri!

Sandra je udahnula život našoj zajedničkoj budućnosti

- Dva tjedna prije svadbe veza između mene i mog zaručnika iznenada je pukla. Rekao mi je da između nas postoji treća osoba. Nije htio objasniti o kome i o čemu se radi. Rekao je samo da 'ona' ima utjecaj na njega. Bila sam srhvana u svakome pogledu. Svi naši planovi za zajedničku budućnost, i odavno započeto poslovno partnerstvo odjednom su propali – teškoga nam srca govori gđa Dragana iz Stuttgarta.

- U nadi da će mi ona pružiti savjet i toplinu povjerila sam se prijateljici Aniti. No, kada mi je Anita rekla da možda zna tko je treća osoba, ali nije htjela reći o kome se radi, počela sam sumnjati u nju. Uskoro sam podršku potražila i kod majke koja je pred mene na stol stavila 24 sata - Cafe 24, otvorivši je na stranici na kojoj se nalazio intervju s vidovnjakinjom Sandrom. Uistinu, baš kao što sam i sumnjala, Sandra je na temelju podataka o Anitinom datumu rođenja potvrdila da je baš ona ta treća osoba koja se ispriječila između mene i mog voljenog. Sandra je također vidjela da je Anita, služeći se snažnom negativnom silom, razorila moju vezu – prisjeća se Dragana kojoj se njen voljeni Rudolf uskoro vratio.

- Čitav ovaj pozitivni preokret, kao i svoju udaju za Rudolfa, mogu zahvaliti Sandri bez koje ja danas ne bih bila ni sretna ni potpuna osoba! Vjerujte mi, njene su zaštite najjače, a njene tople i mudre riječi svakome donose potrebnu utjehu i razumijevanje! Nakon što nazovete Sandru problemi će iz vašeg života iznenada nestati! Nemojte oklijevati i mučiti se – kada vas vaša intuicija ili slijed slučajnih događaja dovedu do Sandre, znajte da ste na pravome mjestu – poručuje nam Dragana.

Uz Sandrinu pomoć pobjegla sam iz začaranog kruga zavisti

Gđa Dunja iz Dubrovnika bila je uspješna poduzetnica, majka i supruga. Vodila je obiteljski restoran, a u slobodno vrijeme bila je često okružena prijateljicama.

- Imala sam 39 godina kada su me počele mučiti strašne migrene, iako nikada ranije nisam imala probleme ni s najobičnijom glavoboljom. No, nisam na to obraćala pozornost. Mislila sam da je sada problem u tome što previše radim jer smo u restoranu pokrenuli neke nove programe za turiste - priča gđa Dunja koja je uskoro shvatila da je prijateljice izbjegavaju.

- Čim sam se požalila i rekla da mi je teško, moje su se prijateljice prestale javljati. Nisam se imala ni kome izjadati kada su me uhvatile još ozbiljnije tegobe - pripovijeda Dunja koja je poprilično psihički oslabila zbog nesanice i učestalih noćnih mora.

- Svakih par sekundi upadala bih u san te bih se, sva okupana znojem, iz sna odmah budila. Budili bi me kratki filmovi strave, a uz sve to osjećala sam probadanje u prsima i želucu. Bilo je to užasno - kaže Dunja i dodaje - Prometa je u restoranu bilo sve manje, a ja sam se osjećala sve slabije. U posjet mi je došla majka iz Zagreba. Njoj je odmah bilo jasno da se radi o crnoj magiji. Preporučila mi je da se javim vidovnjakinji Sandri, ali ja nisam htjela nazvati. Jednostavno nisam vjerovala u takve stvari.

Gđa Dunja odgađala je svoj poziv sve dok joj na nogama, od stopala do koljena, nije izbio osip kojeg liječnici nisu znali prepoznati, pa ni liječiti.

- Poludjela sam od jada kada se pojavio još i osip. Zgrabila sam telefon i nazvala Sandru. Na moje iznenađenje, ona je odmah pridobila moje simpatije jer je znala koji me problemi muče. Opisala mi je potanko kako je sve počelo, što mi se događalo i kako se osjećam. Sandra me stvarno ostavila bez riječi, pa o njoj mogu govoriti samo u superlativima - ističe Dunja koja se bez obzira na sve opirala ideji da njene prijateljice stoje iza svega što joj se događa.

- U konačnici moram priznati da je Sandra bila u pravu. Kasnije sam saznala i kod koga su bile i kako su sve skupa osmislile. Ali, najvažnije od svega je to što samo 42 dana nakon mog poziva Sandri štetno djelovanje uroka u potpunosti nestalo, a ja sam se već poprilično oporavila. Sandrine molitve spasile su moj život! Hvala ti Sandra, ti si najbolja - poručuje gđa Dunja.

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:

060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h
i subota od 9h do 14 h
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!