To je to što me zanima!

Vozite se sigurno i u doba koronavirusa

Pandemija koronavirusa je utjecala na cijelo gospodarstvo, a možda upravo i na vaše poslovanje. Trenutna situacija promijenila je način poslovanja te stvorila potrebu za brzim i sigurnim rješenjima mobilnosti kao što je usluga rent-a-cara
Vidi originalni članak

Upravo je tvrtka Last minute rent a car brzo reagirala na nastalu situaciju te je svoje uvjete najma maksimalno prilagodila poslovnim korisnicima. Uz jednostavne i fleksibilne uvjete najma, prilagodili su i cijene za svibanj i lipanj i tako olakšali mobilnost prijeko potrebnu za obavljanje poslovnih aktivnosti.

Zdravlje i sigurnost glavni je prioritet, stoga su poduzeli sve mjere zaštite kako bi svojim klijentima i dalje mogli pružiti najbolju uslugu mobilnosti. Higijena vozila drži se na najvišim standardima, a mjere dezinfekcije su prema svim preporukama nadležnih tijela i dodatno pojačane. Primjenjuju i siguran postupak rezervacije i preuzimanja vozila, gdje se u potpunosti minimalizira osobni kontakt s klijentima.

U doba koronavirusa, kada se poslovne prilike mijenjaju gotovo svakodnevno, svaki klijent, tijekom ugovorenog najma, može jednostavno mijenjati vrstu i model vozila, ovisno o potrebama njegova poslovanja. Pored mogućnosti zamjene vozila unutar ugovorenog perioda, svoje vozilo možete vratiti u svakom trenutku bez penala otkazivanja ugovora. Svoj najam niste obvezni ugovarati na dugi period, te isti možete započeti s trajanjem na mjesec ili dva.

Kao vodeća tvrtka po veličini flote, u svakom trenutku nude raznoliki izbor vozila, 24/7 asistenciju na području Hrvatske, te Door2Door uslugu. Usluga dostave pruža se uz stroge mjere dezinfekcije i zaštite. Dođe li pak do kvara automobila ili povratka zbog redovnog servisa ili registracije, klijentova mobilnost i dalje ostaje na najvišem nivou uz odmah dostupno zamjensko vozilo.

Uz Last minute dugoročnu ponudu najma prilagođenu svakom klijentu, troškovi poslovanja znatno se smanjuju. U trenutcima poput ovih, kada je klijentima bitno da svu koncentraciju, brigu i vrijeme usmjere na neometano odvijanje poslovanja, Last minute preuzima brigu o troškovima registracije, tehničkom pregledu, AO i kasko osiguranju te troškovima redovnog održavanja vozila.

Ističu kako je ključ njihovog uspjeha, brza prilagodba trenutnoj situaciji, kao i povjerenje klijenata koje su stekli kroz više od 13 godina uspješnoga poslovanja. I u najtežim trenutcima, kada trebate pouzdanog partnera na cesti, koji će preuzeti brigu za sigurnu mobilnost, Last minute rent a car odličan je izbor za uspješnost poslovanja.

Ponudu prilagođenu vašim potrebama možete zatražiti slanjem upita na info@rentacarlastminute.hr, a u slučaju dodatnih upita možete se javiti korisničkoj podršci koja je dostupna svaki dan od 08:00 – 20:00 na tel. +385 21 444 222.

Idi na 24sata