Obavijesti

Promo sadržaj

Vozite se sigurno i u doba koronavirusa

Vozite se sigurno i u doba koronavirusa
4

Pandemija koronavirusa je utjecala na cijelo gospodarstvo, a možda upravo i na vaše poslovanje. Trenutna situacija promijenila je način poslovanja te stvorila potrebu za brzim i sigurnim rješenjima mobilnosti kao što je usluga rent-a-cara

Upravo je tvrtka Last minute rent a car brzo reagirala na nastalu situaciju te je svoje uvjete najma maksimalno prilagodila poslovnim korisnicima. Uz jednostavne i fleksibilne uvjete najma, prilagodili su i cijene za svibanj i lipanj i tako olakšali mobilnost prijeko potrebnu za obavljanje poslovnih aktivnosti.

Zdravlje i sigurnost glavni je prioritet, stoga su poduzeli sve mjere zaštite kako bi svojim klijentima i dalje mogli pružiti najbolju uslugu mobilnosti. Higijena vozila drži se na najvišim standardima, a mjere dezinfekcije su prema svim preporukama nadležnih tijela i dodatno pojačane. Primjenjuju i siguran postupak rezervacije i preuzimanja vozila, gdje se u potpunosti minimalizira osobni kontakt s klijentima.

U doba koronavirusa, kada se poslovne prilike mijenjaju gotovo svakodnevno, svaki klijent, tijekom ugovorenog najma, može jednostavno mijenjati vrstu i model vozila, ovisno o potrebama njegova poslovanja. Pored mogućnosti zamjene vozila unutar ugovorenog perioda, svoje vozilo možete vratiti u svakom trenutku bez penala otkazivanja ugovora. Svoj najam niste obvezni ugovarati na dugi period, te isti možete započeti s trajanjem na mjesec ili dva.

Kao vodeća tvrtka po veličini flote, u svakom trenutku nude raznoliki izbor vozila, 24/7 asistenciju na području Hrvatske, te Door2Door uslugu. Usluga dostave pruža se uz stroge mjere dezinfekcije i zaštite. Dođe li pak do kvara automobila ili povratka zbog redovnog servisa ili registracije, klijentova mobilnost i dalje ostaje na najvišem nivou uz odmah dostupno zamjensko vozilo.

Uz Last minute dugoročnu ponudu najma prilagođenu svakom klijentu, troškovi poslovanja znatno se smanjuju. U trenutcima poput ovih, kada je klijentima bitno da svu koncentraciju, brigu i vrijeme usmjere na neometano odvijanje poslovanja, Last minute preuzima brigu o troškovima registracije, tehničkom pregledu, AO i kasko osiguranju te troškovima redovnog održavanja vozila.

Ističu kako je ključ njihovog uspjeha, brza prilagodba trenutnoj situaciji, kao i povjerenje klijenata koje su stekli kroz više od 13 godina uspješnoga poslovanja. I u najtežim trenutcima, kada trebate pouzdanog partnera na cesti, koji će preuzeti brigu za sigurnu mobilnost, Last minute rent a car odličan je izbor za uspješnost poslovanja.

Ponudu prilagođenu vašim potrebama možete zatražiti slanjem upita na info@rentacarlastminute.hr, a u slučaju dodatnih upita možete se javiti korisničkoj podršci koja je dostupna svaki dan od 08:00 – 20:00 na tel. +385 21 444 222.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!