To je to što me zanima!

Wolt donirao sredstva za udrugu Mali zmaj

Prosinac nam donosi obilje božićnog veselja, obiteljskog druženja, toplih obroka, ali ono što je najbitnije i ljudske topline. Upravo za vrijeme ovogodišnjih blagdana, WOLT je odlučio donirati novčana sredstva udruzi Mali zmaj
Vidi originalni članak

Božić je gotovo iza ugla i to znači samo jedno, stiglo je vrijeme zajedništva, topline, darivanja i radosti. Svake godine većinu nas ulovi panika što pokloniti obitelji, prijateljima, a posebno onim najmlađima. Neiskvarena radost i sreća uoči odmotavanja božićnih poklona, poseban je doživljaj za najmlađe ukućane. Oni su ti koji danima prije Božića pišu pisma, jedva čekaju ujutro probuditi se, iskočiti iz kreveta i potrčati prema boru kako bi vidjeli što im je to donio Djed Božićnjak. 

Upravo se u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana najčešće prisjetimo onih kojima sreća nije bila toliko naklonjena kroz život. Svake godine u Hrvatskoj više stotina djece ostaje uskraćeno za taj poseban božićni doživljaj, poklon ispod bora, ali i za ono što je najvažnije - obitelj. Postoje brojne udruge i neprofitne organizacije koje pomažu potrebitima, a jedna od takvih je i udruga „Mali zmaj“, pokrenuta 2009. godine, iz želje da se uveseli velik broj djece i da se pomogne onima kojima je najpotrebnije. Udruga skrbi o više od 600 djece diljem cijele Hrvatske, a od toga je polovica djece školske dobi. Izuzev volontera iz Hrvatske, postoje i volonteri iz inozemstva, a zajedno nesebično pomažu drugima i rade ono što vole. 

Pred nama je najljepše razdoblje u godini, a kako bi oni najmlađi, na kojima svijet ostaje, proveli Božićno jutro s osmijehom na licu, Wolt je udruzi Mali zmaj odlučio donirati 1 kunu od svake narudžbe koju korisnici naprave u periodu od 16. do 23. prosinca. Određeni broj partnera restorana Wolta također je odlučilo poduprijeti ovu hvale vrijednu inicijativu. Na isti način poput Wolta, novac će udruzi donirati i Franko's Pizza & Bar, Burger Bar, Činkica, Pizzeria Viva, Veganšpek Bistro, Food Harmony, Bistro Beštek, Papizza, Grill restoran Amon, MS Grill, Kascheta, Gastro bar "Mali, ali", Papizza i Good Food.

Iako će Wolt donirati sredstva iz vlastitih prihoda, tj. bez prikupljanja novčanih sredstava, ovo je svakako prilika i za korisnike Wolta da uz uživanje u naručenoj hrani, osjete da pomažu onima kojima je to najpotrebnije. 

Kad vas ulovi glad uzmite mobitel u ruke, naručite svoje omiljeno jelo putem Wolt aplikacije i omogućite Djedu Zmaju da na božićno jutro stavi ovim mališanima osmijeh na lice. Vjerujete nam, povratni osjećaj definitivno se ne može mjeriti ni sa čime.
 


 

Idi na 24sata