Obavijesti

Promo sadržaj

Wolt donirao sredstva za udrugu Mali zmaj

Wolt donirao sredstva  za udrugu Mali zmaj
1

Prosinac nam donosi obilje božićnog veselja, obiteljskog druženja, toplih obroka, ali ono što je najbitnije i ljudske topline. Upravo za vrijeme ovogodišnjih blagdana, WOLT je odlučio donirati novčana sredstva udruzi Mali zmaj

Božić je gotovo iza ugla i to znači samo jedno, stiglo je vrijeme zajedništva, topline, darivanja i radosti. Svake godine većinu nas ulovi panika što pokloniti obitelji, prijateljima, a posebno onim najmlađima. Neiskvarena radost i sreća uoči odmotavanja božićnih poklona, poseban je doživljaj za najmlađe ukućane. Oni su ti koji danima prije Božića pišu pisma, jedva čekaju ujutro probuditi se, iskočiti iz kreveta i potrčati prema boru kako bi vidjeli što im je to donio Djed Božićnjak. 

Upravo se u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana najčešće prisjetimo onih kojima sreća nije bila toliko naklonjena kroz život. Svake godine u Hrvatskoj više stotina djece ostaje uskraćeno za taj poseban božićni doživljaj, poklon ispod bora, ali i za ono što je najvažnije - obitelj. Postoje brojne udruge i neprofitne organizacije koje pomažu potrebitima, a jedna od takvih je i udruga „Mali zmaj“, pokrenuta 2009. godine, iz želje da se uveseli velik broj djece i da se pomogne onima kojima je najpotrebnije. Udruga skrbi o više od 600 djece diljem cijele Hrvatske, a od toga je polovica djece školske dobi. Izuzev volontera iz Hrvatske, postoje i volonteri iz inozemstva, a zajedno nesebično pomažu drugima i rade ono što vole. 

Pred nama je najljepše razdoblje u godini, a kako bi oni najmlađi, na kojima svijet ostaje, proveli Božićno jutro s osmijehom na licu, Wolt je udruzi Mali zmaj odlučio donirati 1 kunu od svake narudžbe koju korisnici naprave u periodu od 16. do 23. prosinca. Određeni broj partnera restorana Wolta također je odlučilo poduprijeti ovu hvale vrijednu inicijativu. Na isti način poput Wolta, novac će udruzi donirati i Franko's Pizza & Bar, Burger Bar, Činkica, Pizzeria Viva, Veganšpek Bistro, Food Harmony, Bistro Beštek, Papizza, Grill restoran Amon, MS Grill, Kascheta, Gastro bar "Mali, ali", Papizza i Good Food.

Iako će Wolt donirati sredstva iz vlastitih prihoda, tj. bez prikupljanja novčanih sredstava, ovo je svakako prilika i za korisnike Wolta da uz uživanje u naručenoj hrani, osjete da pomažu onima kojima je to najpotrebnije. 

Kad vas ulovi glad uzmite mobitel u ruke, naručite svoje omiljeno jelo putem Wolt aplikacije i omogućite Djedu Zmaju da na božićno jutro stavi ovim mališanima osmijeh na lice. Vjerujete nam, povratni osjećaj definitivno se ne može mjeriti ni sa čime.
 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve