To je to što me zanima!

Yamaha Music School otvara nove škole u Šibeniku i Zadru i dovodi prestižnu licencu

Yamaha Music School, svjetski poznata glazbena škola koja djeluje u više od 44 zemlje svijeta, nakon Rijeke, Zagreba, Čakovca i Osijeka u Hrvatskoj otvara svoja vrata i u Zadru i Šibeniku.
Vidi originalni članak

YMS Hrvatska u svoj profil popularnih obrazovnih programa dodaje veliku novost i uz suradnju s Rock School Award, London (RSL) predstavlja programe koji na hrvatsko tržište donose glazbenu i umjetničku ponudu edukacija nove generacije.

Šibenik i Zadar - nove Yamaha Music School lokacije

Ovog proljeća započinje prvi semestar upisa u YMS škole u Zadru i Šibeniku, za koje će se održati Dani otvorenih vrata na kojima će biti moguće besplatno isprobati programe na probnim satovima i upoznati YMS način rada, uz druženje s licenciranim mentorima. Ispunite prijavu i osigurajte još danas svoje mjesto na Danima otvorenih vrata u Zadru (11. i 12. 3.2023.) i Šibeniku (9. i 10.3.2023.).

Otvaranje novih škola u Šibeniku i Zadru, pokretanje novih programa učenja sviranja ukulela, Glazbene produkcije, programa Musical Theatre, Jazz i Street dance-a te polaganje za certifikat RSL ispita iz Londona i još mnogo novih programa samo su neki od noviteta iz Yamaha Music School Hrvatska, o čemu više možete pročitati u YMS e-novinama ili na njihovoj web stranici.

Yamaha Music School i Rock School Awards, London - superioran spoj edukacijskih licenci

YMS Premium paketi koji na najkvalitetniji način isporučuju organsku, zemaljsku edukaciju u suradnji s Rock School Awards iz Londona i njihovu platformu omogućuju maksimalno iskorištavanje prednosti današnje tehnologije pružajući tako novo, moderno, zabavno iskustvo učenja. Tako uživo možete pohađati programe u učionicama na lokacijama Yamaha Music School, a istovremeno uz to koristiti digitalno sučelje kroz aplikaciju za napredno učenje na bilo kojem pametnom uređaju kroz koju će vas pratiti mentori.

Upravo je školama u 5 gradova u Hrvatskoj i online - Zagrebu, Rijeci, Čakovcu, Osijeku, Zadru i Šibeniku, uz standardne grupne glazbene programe Hobby, Music Parade i Music Adventure i Popular Music Courses, suradnja s RSL Awards u Hrvatsku dovela nove certificirane programe glazbene umjetnosti, glazbene produkcije od kojih izdvajamo Music Production, Musical Theatre, Vlogging, Podcasting, Jazz i Street dance-a kao i mogućnost pripreme i polaganja ispita za RSL certifikate. Naime RSL je ponosni nositelj jedne od akademski najsnažnijih ispita i certifikata svjetske razine relevantnih za glazbenu edukaciju, kao i umjetničku scenu, koje podupiru težnje svih glazbenika, izvođača, umjetnika, nastavnika i nastavnih institucija širom svijeta.

Let’s Play! moto je Yamaha Music School sustava, programski strukturiranog i licenciranog, modernog i zabavnog alternativnog školovanja koji je već oduševio mnoge. Odaberite svoj program i krenite u avanturu već danas!

Idi na 24sata