Obavijesti

Promo sadržaj

Yamaha Music School otvara nove škole u Šibeniku i Zadru i dovodi prestižnu licencu

Yamaha Music School otvara nove škole u Šibeniku i Zadru i dovodi prestižnu licencu
5

Yamaha Music School, svjetski poznata glazbena škola koja djeluje u više od 44 zemlje svijeta, nakon Rijeke, Zagreba, Čakovca i Osijeka u Hrvatskoj otvara svoja vrata i u Zadru i Šibeniku.

YMS Hrvatska u svoj profil popularnih obrazovnih programa dodaje veliku novost i uz suradnju s Rock School Award, London (RSL) predstavlja programe koji na hrvatsko tržište donose glazbenu i umjetničku ponudu edukacija nove generacije.

Šibenik i Zadar - nove Yamaha Music School lokacije

Ovog proljeća započinje prvi semestar upisa u YMS škole u Zadru i Šibeniku, za koje će se održati Dani otvorenih vrata na kojima će biti moguće besplatno isprobati programe na probnim satovima i upoznati YMS način rada, uz druženje s licenciranim mentorima. Ispunite prijavu i osigurajte još danas svoje mjesto na Danima otvorenih vrata u Zadru (11. i 12. 3.2023.) i Šibeniku (9. i 10.3.2023.).

Otvaranje novih škola u Šibeniku i Zadru, pokretanje novih programa učenja sviranja ukulela, Glazbene produkcije, programa Musical Theatre, Jazz i Street dance-a te polaganje za certifikat RSL ispita iz Londona i još mnogo novih programa samo su neki od noviteta iz Yamaha Music School Hrvatska, o čemu više možete pročitati u YMS e-novinama ili na njihovoj web stranici.

Yamaha Music School i Rock School Awards, London - superioran spoj edukacijskih licenci

YMS Premium paketi koji na najkvalitetniji način isporučuju organsku, zemaljsku edukaciju u suradnji s Rock School Awards iz Londona i njihovu platformu omogućuju maksimalno iskorištavanje prednosti današnje tehnologije pružajući tako novo, moderno, zabavno iskustvo učenja. Tako uživo možete pohađati programe u učionicama na lokacijama Yamaha Music School, a istovremeno uz to koristiti digitalno sučelje kroz aplikaciju za napredno učenje na bilo kojem pametnom uređaju kroz koju će vas pratiti mentori.

Upravo je školama u 5 gradova u Hrvatskoj i online - Zagrebu, Rijeci, Čakovcu, Osijeku, Zadru i Šibeniku, uz standardne grupne glazbene programe Hobby, Music Parade i Music Adventure i Popular Music Courses, suradnja s RSL Awards u Hrvatsku dovela nove certificirane programe glazbene umjetnosti, glazbene produkcije od kojih izdvajamo Music Production, Musical Theatre, Vlogging, Podcasting, Jazz i Street dance-a kao i mogućnost pripreme i polaganja ispita za RSL certifikate. Naime RSL je ponosni nositelj jedne od akademski najsnažnijih ispita i certifikata svjetske razine relevantnih za glazbenu edukaciju, kao i umjetničku scenu, koje podupiru težnje svih glazbenika, izvođača, umjetnika, nastavnika i nastavnih institucija širom svijeta.

Let’s Play! moto je Yamaha Music School sustava, programski strukturiranog i licenciranog, modernog i zabavnog alternativnog školovanja koji je već oduševio mnoge. Odaberite svoj program i krenite u avanturu već danas!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
Zbirne liste pravovaljanih lista za izbor članova u europski parlament iz RH
PROMO

Zbirne liste pravovaljanih lista za izbor članova u europski parlament iz RH

Na osnovi članka 18. stavka 1. Zakona o izboru članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske („Narodne novine“, broj 92/10, 23/13 i 143/13), Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske, utvrdilo je i objavljuje: