To je to što me zanima!

Za maksimalne rezultate, fit liniju i snažan imunitet, ovi su proizvodi "must have"!

Osigurati vrhunske brendove i najkvalitetnije proizvode za sve sportske i zdravstvene potrebe sportaša, rekreativaca i opće populacije uz pravilno, zdravo i učinkovito korištenje cilj je i misija tvrtke
Vidi originalni članak

Premda je G.A.Z. Nutrition vodeći distributer dodataka prehrani, prehrane sportaša i rekreativaca na tržištu već više od 22 godine, javnosti smo prepoznatljivi po vrhunskim brendovima: Weider Sport & Specialty Nutrition, Victory Endurance, PowerBar, Dymatize, Z-Konzept Nutrition, BioTechUSA, Energy OatSnack i GoldNutrition.

Cilj nam je osigurati kvalitetne proizvode uz pravilno, zdravo i učinkovito korištenje, nudimo vam rješenja za sve sportske i zdravstvene ciljeve. Svi proizvodi koje distribuiramo su DOPING FREE i proizvedeni u skladu s propisima Svjetske antidopinške agencije što je i preduvjet za vrhunski sport, zdravlje sportaša i općenito svih korisnika. Našu predanost potvrđuje i odlična suradnja s mnogim hrvatskim olimpijcima, vrhunskim sportašima, vodećim sportskim klubovima, savezima i reprezentacijama. Posebno smo ponosni na dugogodišnju suradnju s Hrvatskim olimpijskim odborom, Hrvatskim paraolimpijskim odborom, nogometnim, rukometnim, atletskim, boksačkim, skijaškim, vaterpolo, odbojkaškim, plivačkim i drugim savezima i klubovima.

Zaljubljenici zdravog načina života nama su jako važni i naši su proizvodi usmjereni najbitnijim ciljevima kao što su zdravlje i vitalnost, podrška zglobovima, izgradnja mišića, regeneracija i oporavak, energija i izdržljivost, mršavljenje i definicija, oblikovanje tijela, povećanje snage i hidracija. U paleti proizvoda za zdravlje i vitalnost osim vitamina i minerala pronaći ćete i proizvode za podršku i očuvanje kosti i zglobova koji, prepoznati od naših kupaca kao proizvodi najboljeg omjera cijene i kvalitete, ponosno nose medalju Best Buy Award. Osim toga nudimo i danas izuzetno važne proizvode za imunitet koji nam pomažu u borbi protiv opasnosti od virusa i upala i osnažuju naše tijelo smanjujući simptome i trajanje bolesti uz snažan doprinos bržem oporavku.

U proljeće često ulazimo sa željom da izgledamo i osjećamo se bolje pa poduzimamo različite aktivnosti kako bismo smršavili i oblikovali tijelo. Mršavljenje je proces smanjenja tjelesne mase koji se može postići isključivo adekvatnom prehranom i kvalitetnim treningom.

Uz mršavljenje često ide pojam definicija koji također predstavlja gubljenje suvišnih kilograma, ali dominantno kroz potkožno masno tkivo kako bi se zadržala postojeća mišićna masa i kako bi muskulatura došla do izražaja. Ubrzani način života često nas dovodi do posezanja za brzom hranom što može narušiti cijeli proces i uloženi trud. Kako bi si osigurali adekvatan unos namirnica i kalorija, obroke treba unaprijed pripremiti. Ako nam obaveze u danu ne dozvoljavaju kvalitetnu brigu o prehrani, suplementacija može uvelike pomoći.

Proteinske pločice, proteinski keksi, izotonični napici, proteinski šejkovi u kombinaciji s voćem predstavljaju adekvatnu dopunu prehrani. Kako bi što brže ostvarili svoje ciljeve, preporuka je dodatno uključiti kvalitetne dodatke prehrani kao što su L-karnitin, fat burneri i CLA konjugirana kiselina.

Tijekom treninga usmjerenih primarno oblikovanju tijela, preporučujemo prehranu bogatu proteinima (riba, piletina, puretina) i složenim ugljikohidratima (voće, povrće, riža, krumpir) te proizvode whey protein, aminokiseline L-arginin i L-glutamin, omega3 masne kiseline i kreatin kao nadopunu.

Pravilna prehrana i suplementacija osigurat će maksimalan učinak treninga. Kod izbora proizvoda nismo zaboravili niti naše kupce i korisnike s posebnim prehrambenim potrebama pa u ponudi imamo gluten free i vegan proizvode, a uskoro donosimo na tržište i 100% organske proizvode švicarskog brenda, BE THE CHANGE® koji nas, utemeljen s čvrstom vizijom, podsjeća da budemo promjena koju želimo vidjeti u svijetu!

www.gaz-nutrition.com

Idi na 24sata