Obavijesti

Promo sadržaj

Za maksimalne rezultate, fit liniju i snažan imunitet, ovi su proizvodi "must have"!

Za maksimalne rezultate, fit liniju i snažan imunitet, ovi su proizvodi "must have"!
14

Osigurati vrhunske brendove i najkvalitetnije proizvode za sve sportske i zdravstvene potrebe sportaša, rekreativaca i opće populacije uz pravilno, zdravo i učinkovito korištenje cilj je i misija tvrtke

Premda je G.A.Z. Nutrition vodeći distributer dodataka prehrani, prehrane sportaša i rekreativaca na tržištu već više od 22 godine, javnosti smo prepoznatljivi po vrhunskim brendovima: Weider Sport & Specialty Nutrition, Victory Endurance, PowerBar, Dymatize, Z-Konzept Nutrition, BioTechUSA, Energy OatSnack i GoldNutrition.

Cilj nam je osigurati kvalitetne proizvode uz pravilno, zdravo i učinkovito korištenje, nudimo vam rješenja za sve sportske i zdravstvene ciljeve. Svi proizvodi koje distribuiramo su DOPING FREE i proizvedeni u skladu s propisima Svjetske antidopinške agencije što je i preduvjet za vrhunski sport, zdravlje sportaša i općenito svih korisnika. Našu predanost potvrđuje i odlična suradnja s mnogim hrvatskim olimpijcima, vrhunskim sportašima, vodećim sportskim klubovima, savezima i reprezentacijama. Posebno smo ponosni na dugogodišnju suradnju s Hrvatskim olimpijskim odborom, Hrvatskim paraolimpijskim odborom, nogometnim, rukometnim, atletskim, boksačkim, skijaškim, vaterpolo, odbojkaškim, plivačkim i drugim savezima i klubovima.

Zaljubljenici zdravog načina života nama su jako važni i naši su proizvodi usmjereni najbitnijim ciljevima kao što su zdravlje i vitalnost, podrška zglobovima, izgradnja mišića, regeneracija i oporavak, energija i izdržljivost, mršavljenje i definicija, oblikovanje tijela, povećanje snage i hidracija. U paleti proizvoda za zdravlje i vitalnost osim vitamina i minerala pronaći ćete i proizvode za podršku i očuvanje kosti i zglobova koji, prepoznati od naših kupaca kao proizvodi najboljeg omjera cijene i kvalitete, ponosno nose medalju Best Buy Award. Osim toga nudimo i danas izuzetno važne proizvode za imunitet koji nam pomažu u borbi protiv opasnosti od virusa i upala i osnažuju naše tijelo smanjujući simptome i trajanje bolesti uz snažan doprinos bržem oporavku.

U proljeće često ulazimo sa željom da izgledamo i osjećamo se bolje pa poduzimamo različite aktivnosti kako bismo smršavili i oblikovali tijelo. Mršavljenje je proces smanjenja tjelesne mase koji se može postići isključivo adekvatnom prehranom i kvalitetnim treningom.

Uz mršavljenje često ide pojam definicija koji također predstavlja gubljenje suvišnih kilograma, ali dominantno kroz potkožno masno tkivo kako bi se zadržala postojeća mišićna masa i kako bi muskulatura došla do izražaja. Ubrzani način života često nas dovodi do posezanja za brzom hranom što može narušiti cijeli proces i uloženi trud. Kako bi si osigurali adekvatan unos namirnica i kalorija, obroke treba unaprijed pripremiti. Ako nam obaveze u danu ne dozvoljavaju kvalitetnu brigu o prehrani, suplementacija može uvelike pomoći.

Proteinske pločice, proteinski keksi, izotonični napici, proteinski šejkovi u kombinaciji s voćem predstavljaju adekvatnu dopunu prehrani. Kako bi što brže ostvarili svoje ciljeve, preporuka je dodatno uključiti kvalitetne dodatke prehrani kao što su L-karnitin, fat burneri i CLA konjugirana kiselina.

Tijekom treninga usmjerenih primarno oblikovanju tijela, preporučujemo prehranu bogatu proteinima (riba, piletina, puretina) i složenim ugljikohidratima (voće, povrće, riža, krumpir) te proizvode whey protein, aminokiseline L-arginin i L-glutamin, omega3 masne kiseline i kreatin kao nadopunu.

Pravilna prehrana i suplementacija osigurat će maksimalan učinak treninga. Kod izbora proizvoda nismo zaboravili niti naše kupce i korisnike s posebnim prehrambenim potrebama pa u ponudi imamo gluten free i vegan proizvode, a uskoro donosimo na tržište i 100% organske proizvode švicarskog brenda, BE THE CHANGE® koji nas, utemeljen s čvrstom vizijom, podsjeća da budemo promjena koju želimo vidjeti u svijetu!

www.gaz-nutrition.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve