To je to što me zanima!

Zabavite se uz najnovije filmske hitove za samo 10 kuna

U srijedu, 21. kolovoza zabavite se uz najnovije filmske hitove u Cineplexxu City Center one East i Split uz cijenu ulaznice od samo 10 kuna
Vidi originalni članak

Posjet omiljenom kinu uvijek je dobra ideja, osobito ako u najnovijim filmskim hitovima možete uživati za samo 10 kuna. Naime, bez obzira odlučite li se za 2D ili 3D verziju filma u VIP ili Luxury sjedalima ili se pak u filmsku avanturu poželite upustiti uz bolju polovicu u Love boxu, nadoplate nema jer je sve uključeno u ovu odličnu cijenu.

A izbor filmova u Cineplexxu nudi doista ponešto za svakoga: romantične komedije vratit će vjeru u ljubav, akcijske scene unijet će dozu adrenalina u svakodnevicu, strašni horori sledit će krv u žilama dok će animirane avanture izmamiti osmijeh na lice malih I velikih.

Popisu filmskih hitova koje trebate pogledati obavezno dodajte uspješnicu Kralj lavova, a nemojte propustiti niti Angry Birds film 2, Bilo jednom u… Hollywoodu te Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw. 

Ulaznice za projekcije 21. kolovoza nije moguće rezervirati, ali zato svratite na blagajnu Cineplexxa City Center one East i Split ili ih kupite online na www.cineplexx.hr.

Sredini tjedna dajte filmsku dimenziju! 

Idi na 24sata