To je to što me zanima!

Zagrebački Advent na novoj lokaciji u Radničkoj, magnet je za velike i male

Do Božića brojimo još sitno, nestrpljenja ne nedostaje… Vidi se to na Adventu u Radničkoj, gdje posjetitelje očekuju brojni izvođači i zabavni sadržaji
Vidi originalni članak

Zagreb bez svake sumnje ima najbolji adventski program na svijetu, što se potvrđuje iz godine u godinu. A da ništa drugačije nije ni ove sezone, potvrđuje Advent u Radničkoj, gdje rasplesanu publiku zabavljaju popularni izvođači, što nam je, uostalom, potvrdila Nives Volarević, marketing manager Hilton hotela u Zagrebu.

- Mnoštvo odraslih i djece zabavlja se uz zvukove hitova, tako je ova adventska lokacija poprimila novo ruho i više nije samo uspavani poslovni kvart. Odlični koncerti i veliko natkriveno klizalište na otvorenom upravo su najjači aduti Winter Gardena - kaže Volarević.

Ponuda koja će oduševiti svakoga gurmana

Bez obzira na to tražite li savršenu lokaciju na kojoj ćete snimiti najbolju adventsku fotku za društvene mreže, najslađu kućicu u kojoj ćete pojesti najukusnije zalogaje na ovogodišnjem Adventu ili glazbeni program uz koji ćete se najviše zabaviti, adresa na koju ćete se zaputiti ove godine je Radnička 21.

- Ovaj dio Zagreba, koji je većinom poslovna zona, ovim je klizalištem i zabavnim programom dobio novi šarm i sigurno će postati omiljeno mjesto za dnevna i večernja druženja, a odlična jela zadovoljit će i najzahtjevnije sladokusce - najavljuje naša sugovornica.

- Ponuda jela zaista je raznovrsna: od fritula i naših domaćih germknedli do pulled pork rolica, pečene koljenice u chiabata pecivu i debrecinke s domaćim ukiseljenim papričicama. Cijene jela su od 30 do 45 kuna, a kuhano bijelo i crno vino prodaju se po samo 15 kuna - kaže Volarević.

Ledena oaza

Program ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu, iako skromniji u odnosu na prethodne, svejedno ne razočarava. Uz pregršt dobrih sadržaja, ove se godine iz adventske ponude ipak izdvaja Advent u Radničkoj. Winter Garden ispred Hiltona zamišljen je, naime, kao dnevno i afterwork mjesto, koje se vikendom pretvara u raj za one najmlađe, koji mogu uživati ne samo u klizanju nego i popratnim sadržajima za djecu.

- Veliko klizalište potpuno je natkriveno, cijena klizanja je samo 10 kuna, vikendom organiziramo dječje rođendane na ledu, školu klizanja, svakog četvrtka i petka posjetitelji se mogu zabaviti uz odličan program koncerata, a na Badnjak i Staru godinu organizirali smo warm up od 11 do 14 uz glazbu koju izvode DJ Dadoo i DJ Rea – ističe Volarević uz napomenu kako detalje o programu Adventa možete redovito pratiti na službenoj Facebook stranici.

Atmosfera o kojoj će se pričati

Osim bogate gastronomske i zabavne ponude, još jedna posebnost Adventa u Radničkoj odnosi se na super ponudu koju su za posjetitelje pripremili zagrebački Hoteli Hilton. Tako ćete za samo 90 eura u hotelu Canopy by Hilton dobiti noćenje za dvije osobe s uključenim doručkom, besplatno parkiranje, kao i specijalni koktel ili kavu po izboru te dodatni popust od 20 posto u restoranu i baru Reunion.

Hilton Garden Inn pripremio je posebnu ponudu u vrijednosti od 138 eura, koja uključuje noćenje za dvoje odraslih i dvoje djece u dvije povezane sobe, doručak za cijelu obitelj, kao i besplatno parkiranje, a djeca će se posebno razveseliti božićnim darovima iznenađenja te Playstation kutku i kreativnoj radionici.

Za sve one koji predah od predblagdanske groznice traže u wellness programima, tu je ponuda hotela Doubletree by Hilton Zagreb, u kojem će gosti za 110 eura dobiti savršeni paket Spa Advent, koji uključuje jedno noćenje za dvije osobe s besplatnim doručkom, slatko božićno iznenađenje, kao i korištenje spa centra uz dodatne popuste na masaže.

Zato trkom u Radničku! Izgubite se u čarobnim trenucima okruženi snovitom snježnom idilom i potražite posebno iznenađenje koje će najviše oduševiti sve ljubitelje retro automobila.

Idi na 24sata