To je to što me zanima!

Zagrebtower Promijenio Vlasnika: OTP Banka Preuzela "Zagrebački Manhattan"

U dinamičnom zagrebačkom tržištu nekretnina, agencija Biliškov nekretnine odigrala je ključnu ulogu u jednoj od najvećih transakcija posljednjih godinu dana.
Vidi originalni članak

CIP Property Group prodala je značajni objekt Zagrebtower OTP banci, potvrđujući status Zagreba kao središta atraktivnog poslovnog okruženja.

Zagrebtower, visok 81 metar i poznat kao "zagrebački Manhattan", predstavlja simbol poslovne zone glavnog grada Hrvatske. Sagrađen 2006., objekt obuhvaća 25.899 kvadratnih metara, uključujući garažu, prizemlje i 22 kata, te aneks od devet etaža.

Ova nekretnina, koja je do nedavno bila u vlasništvu S IMMO AG, članice CIP Property Group, prešla je u ruke OTP banke nakon šestomjesečnih pregovora, s Biliškov nekretninama i Titania Consultingom kao posrednicima. Iako točan iznos transakcije ostaje povjerljiv, jasno je da je ovaj potez OTP banke korak u očuvanju namjene zgrade kao ključnog poslovnog prostora u Zagrebu.

Ivo Barun iz Biliškov nekretnina istaknuo je važnost ovog poslovanja, ne samo za uključene strane, već i za šire tržište nekretnina. "Ova transakcija predstavlja značajan napredak za zagrebačko tržište nekretnina, potvrđujući kontinuiran interes za kvalitetne poslovne prostore u gradu."

S IMMO AG, dio CIP Property Group, prethodno je bio aktivan na tržištu preuzimajući objekte poput Eurocentra i Hoto towera, dok se Zagrebtower izdvaja kao najnoviji u nizu značajnih transakcija. Upravljanje Zagrebtowerom preuzet će OTP nekretnine, osiguravajući kontinuitet u njegovoj poslovnoj namjeni.

Biliškov nekretnine, kao vodeća agencija u posredovanju, ponosno ističe svoju ulogu u ovom iznimnom postignuću, demonstrirajući svoju ekspertizu i posvećenost u povezivanju ključnih aktera na tržištu nekretnina. Ovaj uspjeh ne samo da potvrđuje vodeći položaj Biliškov nekretnina u industriji, već i njihovu sposobnost da upravljaju složenim transakcijama, doprinoseći rastu i razvoju lokalnog tržišta.

Idi na 24sata