Obavijesti

Promo sadržaj

Zagrebtower Promijenio Vlasnika: OTP Banka Preuzela "Zagrebački Manhattan"

Zagrebtower Promijenio Vlasnika: OTP Banka Preuzela "Zagrebački Manhattan"

U dinamičnom zagrebačkom tržištu nekretnina, agencija Biliškov nekretnine odigrala je ključnu ulogu u jednoj od najvećih transakcija posljednjih godinu dana.

CIP Property Group prodala je značajni objekt Zagrebtower OTP banci, potvrđujući status Zagreba kao središta atraktivnog poslovnog okruženja.

Zagrebtower, visok 81 metar i poznat kao "zagrebački Manhattan", predstavlja simbol poslovne zone glavnog grada Hrvatske. Sagrađen 2006., objekt obuhvaća 25.899 kvadratnih metara, uključujući garažu, prizemlje i 22 kata, te aneks od devet etaža.

Ova nekretnina, koja je do nedavno bila u vlasništvu S IMMO AG, članice CIP Property Group, prešla je u ruke OTP banke nakon šestomjesečnih pregovora, s Biliškov nekretninama i Titania Consultingom kao posrednicima. Iako točan iznos transakcije ostaje povjerljiv, jasno je da je ovaj potez OTP banke korak u očuvanju namjene zgrade kao ključnog poslovnog prostora u Zagrebu.

Ivo Barun iz Biliškov nekretnina istaknuo je važnost ovog poslovanja, ne samo za uključene strane, već i za šire tržište nekretnina. "Ova transakcija predstavlja značajan napredak za zagrebačko tržište nekretnina, potvrđujući kontinuiran interes za kvalitetne poslovne prostore u gradu."

S IMMO AG, dio CIP Property Group, prethodno je bio aktivan na tržištu preuzimajući objekte poput Eurocentra i Hoto towera, dok se Zagrebtower izdvaja kao najnoviji u nizu značajnih transakcija. Upravljanje Zagrebtowerom preuzet će OTP nekretnine, osiguravajući kontinuitet u njegovoj poslovnoj namjeni.

Biliškov nekretnine, kao vodeća agencija u posredovanju, ponosno ističe svoju ulogu u ovom iznimnom postignuću, demonstrirajući svoju ekspertizu i posvećenost u povezivanju ključnih aktera na tržištu nekretnina. Ovaj uspjeh ne samo da potvrđuje vodeći položaj Biliškov nekretnina u industriji, već i njihovu sposobnost da upravljaju složenim transakcijama, doprinoseći rastu i razvoju lokalnog tržišta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura