To je to što me zanima!

Zaigrajte natječaj i osvojite 1.000 kuna na Poklon kartici

Vrijeme godišnjih odmora je iza nas i kreću pripreme za nove radne pobjede. I one školske i poslovne. Da bi jesen dočeli potpuno spremni, pobrinut će se Arena Centar
Vidi originalni članak

Na web stranici 24sata 6. rujna pronaći ćete nagradi natječaj Pronađi razliku. Čitatelji će morati na tri različite slike u što kraćem vremenu pronaći razlike. Čitatelji koji budu najbrži mogu osvojiti 1.000 kuna na Poklon kartici Arena Centra.  Natječaj starta 6. rujna i traje do 15. rujna. 

Najsretniji će tako s karticom od 1.000 kuna moći kupiti što im treba iz bogatog asortimana Arena Centra gdje možete pronaći sve što poželite. 

Na dva kata, u više od 200 trgovina, smjestili su se najveći maloprodajni lanci te impresivna lista monobrand i multibrand trgovina s top brendovima.  Arena Centar je i gastro destinacija s kafićima s vanjskim terasama te restoranima sa širokim izborom jela brze, domaće, ali i egzotične kuhinje. Tu je i kino te gaming arena.

Arena Centar nudi i različite usluge, kemijsku čistionicu, autopraonicu, frizerski salon te salon za njegu i masažu, a možete provjeriti i vid, platiti račune, kupiti ulaznice, razviti fotografije, fotokopirati, ali i proslaviti dječji rođendan! 

Arena Centar je mjesto stvoreno za uživanje!
Baš sve od A do Ž

Idi na 24sata