Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Zaigrajte natječaj i osvojite 1.000 kuna na Poklon kartici

Zaigrajte natječaj i osvojite 1.000 kuna na Poklon kartici
1

Vrijeme godišnjih odmora je iza nas i kreću pripreme za nove radne pobjede. I one školske i poslovne. Da bi jesen dočeli potpuno spremni, pobrinut će se Arena Centar

Na web stranici 24sata 6. rujna pronaći ćete nagradi natječaj Pronađi razliku. Čitatelji će morati na tri različite slike u što kraćem vremenu pronaći razlike. Čitatelji koji budu najbrži mogu osvojiti 1.000 kuna na Poklon kartici Arena Centra.  Natječaj starta 6. rujna i traje do 15. rujna. 

Najsretniji će tako s karticom od 1.000 kuna moći kupiti što im treba iz bogatog asortimana Arena Centra gdje možete pronaći sve što poželite. 

Na dva kata, u više od 200 trgovina, smjestili su se najveći maloprodajni lanci te impresivna lista monobrand i multibrand trgovina s top brendovima.  Arena Centar je i gastro destinacija s kafićima s vanjskim terasama te restoranima sa širokim izborom jela brze, domaće, ali i egzotične kuhinje. Tu je i kino te gaming arena.

Arena Centar nudi i različite usluge, kemijsku čistionicu, autopraonicu, frizerski salon te salon za njegu i masažu, a možete provjeriti i vid, platiti račune, kupiti ulaznice, razviti fotografije, fotokopirati, ali i proslaviti dječji rođendan! 

Arena Centar je mjesto stvoreno za uživanje!
Baš sve od A do Ž