To je to što me zanima!

Zaplešite s Fredom, digitalnim plesnim mentorom u centru Zagreba

Omiljeni hit show Hrvata vratio se na male ekrane, a na zagrebačkom Cvjetnom trgu na opće oduševljenje prolaznici su imali priliku zaplesati s Fredom, digitalnim mentorom
Vidi originalni članak

Sve prisutne prolaznike iznenadila je činjenica da na trg, kao i na ostalih 9 pozicija u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu nisu stigli plesni mentori, nego su se prolaznici okušali u nadmetanju s, ni manje ni više, nego s AI digitalnim citylightom, odnosno digitalnim plesačem Fredom čije su pokrete prikazane na ekranu pokušali oponašati uživo, na opće oduševljenje brojnih prolaznika.

Jedni su mislili da se radi o snimanju TikTok izazova, drugi da je posrijedi flash mob, a treći da je upravo ovo neka nova ekstenzija omiljenog showa. Istina je negdje u sredini. Naime, Nova TV je u suradnji s Go2Digital platformom za digitalno vanjsko oglašavanje na ulice gradova donijela dašak Plesa sa zvijezdama u interaktivnoj kampanji plesa s ekranom, točnije digitalnim plesačem Fredom, koji se na njemu prikazuje.

Simpatični digitalni plesač Fred na digitalnom citylightu pokazuje plesne pokrete, a hrabri prolaznici imaju priliku okušati se u oponašanju istih, dobro se zabaviti plešući na ulici kao da ih nitko ne gleda, te za to osvojiti poklon paket i ulaznice za snimanje Plesa sa zvijezdama Nove TV.

Pitate se kako je to sve moguće i tko bira dobitnike?

Go2Digital ekrani pomoću computer visiona prate plesne pokrete osobe ispred ekrana, a onda ih digitalni plesač uz pomoć AI-a, prikazuje i ocjenjuje. Do sredine ožujka ovaj će digitalni mentor neumorno plesati sa svima koji skupe malo hrabrosti i pokažu svoje plesno umijeće, a na kraju svakog dana birat će i dnevne pobjednike. Pobjednike očekuju ulaznice za Ples sa zvijezdama, uživo, kao i poklon paket Plesa sa zvijezdama - za dodatni poticaj da se okrenu plesu svaki dan.

Kampanja i nagradni natječaj traju još malo pa obujte svoje plesne cipelice, požurite do Go2Digital ekrana u centru Zagreba, pokažite korake zvijezde u nastajanju i ostavite svoj e-mail kako bi vas mogli kontaktirati u slučaju dnevne pobjede. Prepustite se izazovu, dobro se zabavite i sami procijenite imate li dvije lijeve ili ste spremni kvalificirati se za plesnog mentora iduće sezone Plesa sa zvijezdama.

Idi na 24sata