Obavijesti

Promo sadržaj

Zaplešite s Fredom, digitalnim plesnim mentorom u centru Zagreba

Zaplešite s Fredom, digitalnim plesnim mentorom u centru Zagreba
5

Omiljeni hit show Hrvata vratio se na male ekrane, a na zagrebačkom Cvjetnom trgu na opće oduševljenje prolaznici su imali priliku zaplesati s Fredom, digitalnim mentorom

Sve prisutne prolaznike iznenadila je činjenica da na trg, kao i na ostalih 9 pozicija u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu nisu stigli plesni mentori, nego su se prolaznici okušali u nadmetanju s, ni manje ni više, nego s AI digitalnim citylightom, odnosno digitalnim plesačem Fredom čije su pokrete prikazane na ekranu pokušali oponašati uživo, na opće oduševljenje brojnih prolaznika.

Jedni su mislili da se radi o snimanju TikTok izazova, drugi da je posrijedi flash mob, a treći da je upravo ovo neka nova ekstenzija omiljenog showa. Istina je negdje u sredini. Naime, Nova TV je u suradnji s Go2Digital platformom za digitalno vanjsko oglašavanje na ulice gradova donijela dašak Plesa sa zvijezdama u interaktivnoj kampanji plesa s ekranom, točnije digitalnim plesačem Fredom, koji se na njemu prikazuje.

Simpatični digitalni plesač Fred na digitalnom citylightu pokazuje plesne pokrete, a hrabri prolaznici imaju priliku okušati se u oponašanju istih, dobro se zabaviti plešući na ulici kao da ih nitko ne gleda, te za to osvojiti poklon paket i ulaznice za snimanje Plesa sa zvijezdama Nove TV.

Pitate se kako je to sve moguće i tko bira dobitnike?

Go2Digital ekrani pomoću computer visiona prate plesne pokrete osobe ispred ekrana, a onda ih digitalni plesač uz pomoć AI-a, prikazuje i ocjenjuje. Do sredine ožujka ovaj će digitalni mentor neumorno plesati sa svima koji skupe malo hrabrosti i pokažu svoje plesno umijeće, a na kraju svakog dana birat će i dnevne pobjednike. Pobjednike očekuju ulaznice za Ples sa zvijezdama, uživo, kao i poklon paket Plesa sa zvijezdama - za dodatni poticaj da se okrenu plesu svaki dan.

Kampanja i nagradni natječaj traju još malo pa obujte svoje plesne cipelice, požurite do Go2Digital ekrana u centru Zagreba, pokažite korake zvijezde u nastajanju i ostavite svoj e-mail kako bi vas mogli kontaktirati u slučaju dnevne pobjede. Prepustite se izazovu, dobro se zabavite i sami procijenite imate li dvije lijeve ili ste spremni kvalificirati se za plesnog mentora iduće sezone Plesa sa zvijezdama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline