To je to što me zanima!

Zašto je ove godine posebno važno ugovoriti putno osiguranje prije skijanja?

Procjenjuje se da se svake godine oko 200 tisuća Hrvata uputi na skijanje na neku od brojnih zimskih destinacija. Ako ste i vi među njima, onda znate koliko je priprema za putovanje važna
Vidi originalni članak

Naime, kako biste se u potpunosti mogli prepustiti snježnim radostima, jedan od ključnih koraka je pronalazak i ugovaranje odgovarajućeg putnog osiguranja.

Neovisno o tome jeste li iskusan skijaš ili tek početnik, sigurni smo da ne želite razmišljati o dodatnim troškovima liječenja ili prijevoza u slučaju nezgode, pogotovo ako se radi o putovanju u inozemstvu gdje su troškovi nerijetko znatno viši.

Istraživanja su pokazala da se čak do 77 % svih ozljeda povezanih sa skijanjem događa na donjim ekstremitetima skijaša, pri čemu se do 41 % ozljeda odnosi na koljena. Osim toga, ove godine u obzir treba uzeti još jedan neminovan rizik, a to je još uvijek aktualna pandemija.

Osigurajte se uz popust u nekoliko klikova

SKI putno zdravstveno osiguranje Croatia osiguranja, uz vrhunsku zdravstvenu zaštitu tijekom skijaških putovanja, uključuje i pokriće uslijed oboljenja od Covida-19, a u slučaju dodatnih pitanja, na raspolaganju je i 24/7 telefonska asistencija. Osiguranje ugovorite online, u nekoliko klikova i ostvarite 20 % popusta.

Osim zdravstvene njege i troškova liječenja za hitne slučajeve, prijevoza vozilom hitne pomoći ili helikopterom do najbliže bolnice i naknade troška ski passa neiskorištenog zbog bolničkog liječenja dužeg od tri dana, ovim osiguranjem obuhvaćeni su i troškovi bolničkog liječenja, kao i povratka u domovinu uslijed oboljenja od Covida-19, odnosno prijevoz ako povratak na planiran način nije moguć iz zdravstvenih razloga.

Osim u Hrvatskoj, Croatijino SKI putno zdravstveno osiguranje možete koristiti u bilo kojoj zemlji Europske unije, Švicarskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Jedno putovanje ili cijela sezona

Osigurajte se za jedno putovanje ili cijelu sezonu, individualnim ili obiteljskim osiguranjem. Individualno osiguranje za jedno putovanje dostupno je za 114,64 kuna, a individualno osiguranje kojim je pokrivena cijela skijaška sezona već za 390 kuna. Obiteljsko osiguranje za jedno putovanje košta 36,05 kuna po osobi, a obiteljsko osiguranje za cijelu sezonu 357,50 kuna. Tu je i opcija obiteljskog osiguranja s posebnom zaštitom u kojeg je uključeno i dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje privatne odgovornosti, za već 55,33 kuna po osobi.

Idi na 24sata