Obavijesti

Promo sadržaj

Zašto je ove godine posebno važno ugovoriti putno osiguranje prije skijanja?

Zašto je ove godine posebno važno ugovoriti putno osiguranje prije skijanja?
3

Procjenjuje se da se svake godine oko 200 tisuća Hrvata uputi na skijanje na neku od brojnih zimskih destinacija. Ako ste i vi među njima, onda znate koliko je priprema za putovanje važna

Naime, kako biste se u potpunosti mogli prepustiti snježnim radostima, jedan od ključnih koraka je pronalazak i ugovaranje odgovarajućeg putnog osiguranja.

Neovisno o tome jeste li iskusan skijaš ili tek početnik, sigurni smo da ne želite razmišljati o dodatnim troškovima liječenja ili prijevoza u slučaju nezgode, pogotovo ako se radi o putovanju u inozemstvu gdje su troškovi nerijetko znatno viši.

Istraživanja su pokazala da se čak do 77 % svih ozljeda povezanih sa skijanjem događa na donjim ekstremitetima skijaša, pri čemu se do 41 % ozljeda odnosi na koljena. Osim toga, ove godine u obzir treba uzeti još jedan neminovan rizik, a to je još uvijek aktualna pandemija.

Osigurajte se uz popust u nekoliko klikova

SKI putno zdravstveno osiguranje Croatia osiguranja, uz vrhunsku zdravstvenu zaštitu tijekom skijaških putovanja, uključuje i pokriće uslijed oboljenja od Covida-19, a u slučaju dodatnih pitanja, na raspolaganju je i 24/7 telefonska asistencija. Osiguranje ugovorite online, u nekoliko klikova i ostvarite 20 % popusta.

Osim zdravstvene njege i troškova liječenja za hitne slučajeve, prijevoza vozilom hitne pomoći ili helikopterom do najbliže bolnice i naknade troška ski passa neiskorištenog zbog bolničkog liječenja dužeg od tri dana, ovim osiguranjem obuhvaćeni su i troškovi bolničkog liječenja, kao i povratka u domovinu uslijed oboljenja od Covida-19, odnosno prijevoz ako povratak na planiran način nije moguć iz zdravstvenih razloga.

Osim u Hrvatskoj, Croatijino SKI putno zdravstveno osiguranje možete koristiti u bilo kojoj zemlji Europske unije, Švicarskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Jedno putovanje ili cijela sezona

Osigurajte se za jedno putovanje ili cijelu sezonu, individualnim ili obiteljskim osiguranjem. Individualno osiguranje za jedno putovanje dostupno je za 114,64 kuna, a individualno osiguranje kojim je pokrivena cijela skijaška sezona već za 390 kuna. Obiteljsko osiguranje za jedno putovanje košta 36,05 kuna po osobi, a obiteljsko osiguranje za cijelu sezonu 357,50 kuna. Tu je i opcija obiteljskog osiguranja s posebnom zaštitom u kojeg je uključeno i dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje privatne odgovornosti, za već 55,33 kuna po osobi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.