To je to što me zanima!

Zbogom čekaonicama, doktor vam je sada dostupan 24 sata dnevno!

Doct aplikacija vam omogućuje dostupnog liječnika bez zakazivanja termina, bez sjedenja u čekaonici, kada god vi to zatrebate, u bilo koje doba dana i s bilo kojeg mjesta.
Vidi originalni članak

Za odlazak liječniku u prosjeku vam je potrebno oko 2 sata uključujući vožnju, čekanje, povratak; međutim, svi znamo da se to nerijetko zna i odužiti. Ponekad samo želite savjet ili drugo mišljenje iječnika no to često rezultira dugovremenim sjedenjem u liječničkoj čekaonici, a vi morate biti oboružani strpljenjem.

Aplikacija Doct dostupna je za iPhone, Android i Huawei uređaje te vam omogućuje da u samo nekoliko trenutaka od instaliranja aplikacije nazovete liječnika putem video poziva i dobijete savjet i/ili potrebne upute.

Nakon instaliranja aplikacije prvi mjesec korištenja je besplatan, a aplikacija pruža najbrži put do konzultacije s liječnikom i medicinskog savjeta online! Licencirani liječnici opće prakse dostupni su od 0 do 24 sata, svih 365 dana u godini putem sigurnog video poziva.

Zamislite situaciju kada ste na odmoru i dijete vam dobije vrlo visoku temperaturu usred noći, niste sigurni što napraviti i potreban vam je liječnički savjet, a liječnika nema u blizini? Na Doctu možete dobiti savjet u bilo koje doba dana ili noći.

Bez obzira na to treba li vam odgovor u vezi nekog vašeg postojećeg stanja ili vam je samo potrebno drugo mišljenje ovi će vam liječnici dati profesionalan i kvalitetan savjet. Također, zdravstveni karton iz aplikacije dostupan je na uvid našem liječniku opće prakse tijekom poziva.

Doct je dostupan privatnim osobama i pravnim osobama u vidu pretplate, već od 45 kuna mjesečno ili plaćanja po pozivu. Možete kupiti Osobni ili Obiteljski paket ili jednokratni paket koji će vam vrijediti 2 tjedna nakon aktivacije. Primjerice, idete na put, nemate pristup liječniku, a potreban vam je savjet - možete nazvati od bilo kuda i u bilo koje vrijeme.

Svrha Docta je učini zdravstvenu skrb pristupačnijom. Nikome se ne sjedi u čekaonici ako to baš nije nužno potrebno, a 70% posjeta liječniku zapravo se može obraditi online. Naša je misija digitalizacijom liječničke posjete učiniti bržima i jednostavnijima.’, kazao je Alen Pecirep, direktor Docta.

Doct je trenutno dostupan u Hrvatskoj, a u skorije vrijeme očekuje se i izlazak na druga tržišta.

Idi na 24sata