Obavijesti

Promo sadržaj

Zbogom čekaonicama, doktor vam je sada dostupan 24 sata dnevno!

Zbogom čekaonicama, doktor vam je sada dostupan 24 sata dnevno!

Doct aplikacija vam omogućuje dostupnog liječnika bez zakazivanja termina, bez sjedenja u čekaonici, kada god vi to zatrebate, u bilo koje doba dana i s bilo kojeg mjesta.

Za odlazak liječniku u prosjeku vam je potrebno oko 2 sata uključujući vožnju, čekanje, povratak; međutim, svi znamo da se to nerijetko zna i odužiti. Ponekad samo želite savjet ili drugo mišljenje iječnika no to često rezultira dugovremenim sjedenjem u liječničkoj čekaonici, a vi morate biti oboružani strpljenjem.

Aplikacija Doct dostupna je za iPhone, Android i Huawei uređaje te vam omogućuje da u samo nekoliko trenutaka od instaliranja aplikacije nazovete liječnika putem video poziva i dobijete savjet i/ili potrebne upute.

Nakon instaliranja aplikacije prvi mjesec korištenja je besplatan, a aplikacija pruža najbrži put do konzultacije s liječnikom i medicinskog savjeta online! Licencirani liječnici opće prakse dostupni su od 0 do 24 sata, svih 365 dana u godini putem sigurnog video poziva.

Zamislite situaciju kada ste na odmoru i dijete vam dobije vrlo visoku temperaturu usred noći, niste sigurni što napraviti i potreban vam je liječnički savjet, a liječnika nema u blizini? Na Doctu možete dobiti savjet u bilo koje doba dana ili noći.

Bez obzira na to treba li vam odgovor u vezi nekog vašeg postojećeg stanja ili vam je samo potrebno drugo mišljenje ovi će vam liječnici dati profesionalan i kvalitetan savjet. Također, zdravstveni karton iz aplikacije dostupan je na uvid našem liječniku opće prakse tijekom poziva.

Doct je dostupan privatnim osobama i pravnim osobama u vidu pretplate, već od 45 kuna mjesečno ili plaćanja po pozivu. Možete kupiti Osobni ili Obiteljski paket ili jednokratni paket koji će vam vrijediti 2 tjedna nakon aktivacije. Primjerice, idete na put, nemate pristup liječniku, a potreban vam je savjet - možete nazvati od bilo kuda i u bilo koje vrijeme.

Svrha Docta je učini zdravstvenu skrb pristupačnijom. Nikome se ne sjedi u čekaonici ako to baš nije nužno potrebno, a 70% posjeta liječniku zapravo se može obraditi online. Naša je misija digitalizacijom liječničke posjete učiniti bržima i jednostavnijima.’, kazao je Alen Pecirep, direktor Docta.

Doct je trenutno dostupan u Hrvatskoj, a u skorije vrijeme očekuje se i izlazak na druga tržišta.