To je to što me zanima!

Zuhra i Tin otkrivaju kako napraviti nogometni kutak za prijatelje o kojem će svi pričati

Europsko nogometno prvenstvo donosi brojna uzbuđenja i zabavna druženja. Uz pravog i moćnog pomagača, uredite atraktivni korner u kojem će svi uživati
Vidi originalni članak

Nogometna prvenstva zasigurno spadaju u najpopularnije sportske svečanosti. Ona predstavljaju tradiciju, natjecanje i sportski duh, ali prije svega ona okupljaju ljude. Ništa se ne može usporediti s osjećajem druženja i navijanja za nacionalni tim i crvene kockice uz najdraže prijatelje i obitelj pa u nastavku predlažemo par savjeta za nezaboravno druženje tijekom nogometnog prvenstva.

1. Izradite udobni namještaj od drvenih paleta

Drvene palete su posljednjih godina postale jako popularne kad je riječ o dizajniranju vanjskog ili unutarnjeg prostora. Ljetno praćenje utakmica bit će ugodnije ukoliko spajanjem nekoliko njih napravite ugodnu i prostranu vanjsku sjedeću garnituru. Predlažemo da ih prekrijete šarenim i mekanim jastucima ili vrećama za sjedenje, a izvrsno može poslužiti i kao stalak za televizor.

2.Osigurajte mjesto za hranu i piće s pomoćnim stolićima

Bez mirisnog roštilja te hladnog i osvježavajućeg pića, praćenje utakmice je nezamislivo! Budite kreativni kad je riječ o mjestima za odlaganje čaša i tanjura. Stoliće možete izraditi i sami od starih kovčega, drvenih kutija i škrinja. Možete upotrijebiti i debla te njihovom obradom dobiti atraktivne plohe koje će se na prirodan način uklopiti u otvoreni prostor, a ukoliko imate stare komode koje više ne koristite, ovaj je prostor idealan da joj malim renovacijskim zahvatima  udahnete novi život i date joj novu namjenu.

3. Uljepšajte prostor ambijentalnom rasvjetom

Vanjska svjetla pretvorit će vaš vrt u moderan i jedinstven osobni prostor koji će vaš navijački kutak i izdvojiti iz mnoštva. Osim što vam omogućava dulji boravak na otvorenom, svjetleće visilice, lampice ili solarna rasvjeta, odabrana u vašem osobnom stilu, osvježit će sveukupni izgled vašeg vrta dati mu novu vrijednost.

4. Upotpunite prostor zidnim satom da nikada ne zakasnite na početak omiljene utakmice

Zuhra i Tin – “Ocat i sin“ ime je poznatog komičarskog dua koji nas, u seriji zabavnih i edukativnih videa, vode kroz sve tajne Bison ljepila, a kako biste bili sigurni da nećete propustiti utakmicu omiljenog nogometnog tima, pogledajte kako to rade Zuhra i Tin, uz moćno Poly Max High Tach Express Transparent ljepilo iz Bison asortimana, s visokom početnom čvrstoćom i brzim postizanjem završne snage.

 

Više informacija o bogatom asortimanu ovih snažnih ljepila može se pronaći na službenoj internetskog stranici, kao i na Facebook te Youtube kanalu.

Idi na 24sata