Obavijesti

Promo sadržaj

Zuhra i Tin otkrivaju kako napraviti nogometni kutak za prijatelje o kojem će svi pričati

Zuhra i Tin otkrivaju kako napraviti nogometni kutak za prijatelje o kojem će svi pričati
2

Europsko nogometno prvenstvo donosi brojna uzbuđenja i zabavna druženja. Uz pravog i moćnog pomagača, uredite atraktivni korner u kojem će svi uživati

Nogometna prvenstva zasigurno spadaju u najpopularnije sportske svečanosti. Ona predstavljaju tradiciju, natjecanje i sportski duh, ali prije svega ona okupljaju ljude. Ništa se ne može usporediti s osjećajem druženja i navijanja za nacionalni tim i crvene kockice uz najdraže prijatelje i obitelj pa u nastavku predlažemo par savjeta za nezaboravno druženje tijekom nogometnog prvenstva.

1. Izradite udobni namještaj od drvenih paleta

Drvene palete su posljednjih godina postale jako popularne kad je riječ o dizajniranju vanjskog ili unutarnjeg prostora. Ljetno praćenje utakmica bit će ugodnije ukoliko spajanjem nekoliko njih napravite ugodnu i prostranu vanjsku sjedeću garnituru. Predlažemo da ih prekrijete šarenim i mekanim jastucima ili vrećama za sjedenje, a izvrsno može poslužiti i kao stalak za televizor.

2.Osigurajte mjesto za hranu i piće s pomoćnim stolićima

Bez mirisnog roštilja te hladnog i osvježavajućeg pića, praćenje utakmice je nezamislivo! Budite kreativni kad je riječ o mjestima za odlaganje čaša i tanjura. Stoliće možete izraditi i sami od starih kovčega, drvenih kutija i škrinja. Možete upotrijebiti i debla te njihovom obradom dobiti atraktivne plohe koje će se na prirodan način uklopiti u otvoreni prostor, a ukoliko imate stare komode koje više ne koristite, ovaj je prostor idealan da joj malim renovacijskim zahvatima  udahnete novi život i date joj novu namjenu.

3. Uljepšajte prostor ambijentalnom rasvjetom

Vanjska svjetla pretvorit će vaš vrt u moderan i jedinstven osobni prostor koji će vaš navijački kutak i izdvojiti iz mnoštva. Osim što vam omogućava dulji boravak na otvorenom, svjetleće visilice, lampice ili solarna rasvjeta, odabrana u vašem osobnom stilu, osvježit će sveukupni izgled vašeg vrta dati mu novu vrijednost.

4. Upotpunite prostor zidnim satom da nikada ne zakasnite na početak omiljene utakmice

Zuhra i Tin – “Ocat i sin“ ime je poznatog komičarskog dua koji nas, u seriji zabavnih i edukativnih videa, vode kroz sve tajne Bison ljepila, a kako biste bili sigurni da nećete propustiti utakmicu omiljenog nogometnog tima, pogledajte kako to rade Zuhra i Tin, uz moćno Poly Max High Tach Express Transparent ljepilo iz Bison asortimana, s visokom početnom čvrstoćom i brzim postizanjem završne snage.

 

Više informacija o bogatom asortimanu ovih snažnih ljepila može se pronaći na službenoj internetskog stranici, kao i na Facebook te Youtube kanalu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.