To je to što me zanima!

Proslavite vašu ljubav s najdražom osobom uz Megabon

Svi znamo da je putovanje u nove gradove, mjestašca ili toplice uvijek najbolji poklon i najljepša gesta kojoj voljenoj osobi dajte do znanja koliko vam znači.
Vidi originalni članak

Zavirite na stranice portala www.megabon.eu i proslavite vašu ljubav s najdražom osobom u čarobnim mjestašcima, predivnim hotelima, uz bogate hotelske pakete i poklonite sebi i voljenoj osobi najromantičniji poklon – nove doživljaje koji će ispisati novo poglavlje vaše ljubavne priče.

Bilo da obožavate praznik zaljubljenih, obilje čokoladnih srdaca, plišanih medvjedića i buketa cvijeća, ili se zgražate nad njime govoreći da je za zaljubljene svaki dan Valentinovo a ne samo tog 14. veljače i da su ovaj praznik izmislili trgovci kako bi povećali svoje zarade, Megabon je pronašao način kako boljoj polovici pokazati da vam je stalo a da to ne bude klišej.

Svi znamo da je putovanje u nove gradove, mjestašca ili toplice uvijek najbolji poklon i najljepša gesta kojoj voljenoj osobi dajte do znanja koliko vam znači. A tako ćete i uspješno izbjeći staromodnu Milku ili crvenu ružu …

Na www.megabon.eu pronaći ćete super ideje za dan zaljubljenih, bilo da želite dragu ili dragog iznenaditi spa užitcima u Lijepoj našoj, romantičnim vikendom na moru ili na selu, bijegom u obližnje prijestolnice ili super romantičnim paketima u hotelima do kojih nećete trebati predugo putovati. 

Dopustite Megabonu da svojim super paketima vas i vašu dragu ili dragog podsjete na pravo značenje ovog praznika, na tradiciju koja seže u doba Rimskog carstva. Prema predaji se današnji praznik bazira na legendi o svećeniku Valentinu, koji je unatoč zabrani vjenčavanja zaljubljenih potajno vršio ceremonije. Zabranu je naredio car Klaudije II kako bi izbjegao da se muškarci vežu za dom i obitelj i odbiju otići u ratove. No Valentin se na naredbu oglušio i zbog toga završio u tamnici i bio pogubljen. Zbog svog junaštva je ubrzo  bio proglašen svecem i zaštitnikom zaljubljenih.

Parovi diljem svijeta obilježavaju ovaj praznik na tisuće različitih načina, a Megabon vam na svojim stranicama nudi nekoliko zanimljivih i originalnih ideja. Stvarno se isplati kliknuti na www.megabon.eu i pregledati super pakete pripremljene isključivo za Dan zaljubljenih!


Idi na 24sata