Obavijesti

Proslavite vašu ljubav s najdražom osobom uz Megabon

Proslavite vašu ljubav s najdražom osobom uz Megabon
10

Svi znamo da je putovanje u nove gradove, mjestašca ili toplice uvijek najbolji poklon i najljepša gesta kojoj voljenoj osobi dajte do znanja koliko vam znači.

Zavirite na stranice portala www.megabon.eu i proslavite vašu ljubav s najdražom osobom u čarobnim mjestašcima, predivnim hotelima, uz bogate hotelske pakete i poklonite sebi i voljenoj osobi najromantičniji poklon – nove doživljaje koji će ispisati novo poglavlje vaše ljubavne priče.

Bilo da obožavate praznik zaljubljenih, obilje čokoladnih srdaca, plišanih medvjedića i buketa cvijeća, ili se zgražate nad njime govoreći da je za zaljubljene svaki dan Valentinovo a ne samo tog 14. veljače i da su ovaj praznik izmislili trgovci kako bi povećali svoje zarade, Megabon je pronašao način kako boljoj polovici pokazati da vam je stalo a da to ne bude klišej.

Svi znamo da je putovanje u nove gradove, mjestašca ili toplice uvijek najbolji poklon i najljepša gesta kojoj voljenoj osobi dajte do znanja koliko vam znači. A tako ćete i uspješno izbjeći staromodnu Milku ili crvenu ružu …

Na www.megabon.eu pronaći ćete super ideje za dan zaljubljenih, bilo da želite dragu ili dragog iznenaditi spa užitcima u Lijepoj našoj, romantičnim vikendom na moru ili na selu, bijegom u obližnje prijestolnice ili super romantičnim paketima u hotelima do kojih nećete trebati predugo putovati. 

Dopustite Megabonu da svojim super paketima vas i vašu dragu ili dragog podsjete na pravo značenje ovog praznika, na tradiciju koja seže u doba Rimskog carstva. Prema predaji se današnji praznik bazira na legendi o svećeniku Valentinu, koji je unatoč zabrani vjenčavanja zaljubljenih potajno vršio ceremonije. Zabranu je naredio car Klaudije II kako bi izbjegao da se muškarci vežu za dom i obitelj i odbiju otići u ratove. No Valentin se na naredbu oglušio i zbog toga završio u tamnici i bio pogubljen. Zbog svog junaštva je ubrzo  bio proglašen svecem i zaštitnikom zaljubljenih.

Parovi diljem svijeta obilježavaju ovaj praznik na tisuće različitih načina, a Megabon vam na svojim stranicama nudi nekoliko zanimljivih i originalnih ideja. Stvarno se isplati kliknuti na www.megabon.eu i pregledati super pakete pripremljene isključivo za Dan zaljubljenih!


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja