To je to što me zanima!

Dalje nije mogao: Twingom zapeo na zidu trogirske uličice

Vozača (42) će prekršajno obraditi nakon što se otrijezni. Automobilom je usred noći ušao u pješačku zonu i pokušao voziti kroz uske uličice u pješačkoj zoni
Vidi originalni članak

Žuti Renault Twingo zaglavljen u uličici gradske jezgre sablaznio je u nedjelju Trogirane. U Gradskoj ulici kod zlatarnice Paljuca  vozač R.U.(42) nabio se na zid jer naprijed više nije mogao.

- Ušao je tu u pješačku zonu noću, a tko zna što mu je bilo glavi. Ušao je s mosta i kroz glavnu kapiju pokušavao voziti gradskim uličicama - opisao je jedan Trogiranin.

Vozača je pokupila policija u nedjelju ujutro. Odbio je alkotest, no, nije mogao skriti da je dobrano pijan. Čeka se da se otrijezni, a potom ide na policijsku obradu. Twingo su izvukli iz uske uličice.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Caymann_1 26.04.2011.

    pa kaj , dečko je mislio da bu mogo :))) hahahaha šteta što nisu napravili malo širu ulicu , oni koji su gradili grad nisu računali na takve budale HAHAHAHAH :)))

  • Osk67 25.04.2011.

    haha, sad ce platiti i analizu krvi :))

  • kokosh 24.04.2011.

    ahahhahah,meni nešto nije jasno....zapea je na djelu ulice koji je skoro duplo širi od onoga kojeg je uspija proć ???????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare