To je to što me zanima!

Divljak na plaži: Slovenac (29) skuterom uletio među kupače

Muškarac je u četvrtak oko 19 sati divljao među kupačima na plaži hotela Barbat na Rabu. Njegovo nekontrolirano divljanje uz obalu opazila je pomorska policija
Vidi originalni članak

Tri muškarca pila su u kafiću kraj plaže. Nakon toga dvojica su sjela na jet-skijeve. Samo deset metara od obale među kupačima vrtjeli su se u krug. Nisu se obazirali ni na koga, pa ni na djecu.

Tako nam je kazao Nermin Fazlić, koji je u četvrtak oko 19 sati svjedočio divljanju među kupačima na plaži hotela Barbat na otoku Rabu. Dodaje kako su muškarci svima narušili mirno ljetno popodne. No njihovo nekontrolirano divljanje preblizu obale zapazila je i pomorska policija. Jedan od njih ih je primijetio, udaljio se i više se nije vraćao, pa su se policajci dali u potjeru za drugim bezobraznim vozačem. Naredili su mu da se zaustavi, ali se on na to oglušio i dao se u bijeg po Rapskom kanalu. Kad se umorio od bijega, vratio se u plićak. Skuterom je ponovno uletio među kupače.

- Jedan čovjek mu je vikao je li normalan, a on se sakrio iza gumenog čamca u plićaku. Ljudima je tad već bilo prekipjelo njegovo divljanje, pa su policajcima vikali gdje se nalazi - opisuje Nermin. Policajci su ga pozvali da mirno pođe s njima, ali muškarac je brzo istrčao iz mora i nastavio bježati po plaži. Nekoliko ljudi ga je pokušalo zaustaviti, ali u tome nisu uspjeli.

- Na kraju ga je mladić od otprilike 25 godina uhvatio za vrat i držao do dolaska policajaca - kaže Nermin.

Dva policajca su ga privela na gliser, gdje su ostali sat vremena. Iz policije doznajemo kako je Slovenac (29) zaradio prekršajni nalog te mu je naplaćena kazna od 1000 kuna.

- Kad ga je napokon policija pustila, bez riječi je mirno pokupio svoje stvari i otišao s plaže - zaključio je Nermin.

Idi na 24sata

Komentari 197

  • fijuman 25.08.2013.

    Ma kako da naši policajci uopće održavaju javni red i štite mir građana kada smo zbog bahatosti vladajućih i oporbe ušlu u E U sa zakonom o prekršajima za red i mir koji jošuvijek glasi kazne u DEM, a kada ih se pretvori u kune onda su tako male i beznačajne da se stranci grohotom smiju našim policajcima i pravnoj državi hrvatskoj.

  • user_157522 20.08.2013.

    Janezi misle da im je to naše teritorijalno more pa da mogu ulaziti kako im se svidi. Manje Cvičeka pa će sve biti u redu. Samo me čudi preblaga kazna, gdje je ono "Ugrožavanje ljudskih života i materijalnih dobra, narušavanje reda i mira itd..kako znaju naši policjoti, a skoro je bilo "Nepoznati vozač skutera pobjegao u nepoznatom smjeru,na nepoznatoj marki skutera i kupaćih gaća".

  • grumla 20.08.2013.

    Ispravak pogrešnog naslova slovenac na plaži. Večina se tako ponaša i ne samo na plažama nego i u prometu u izlascima itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare