To je to što me zanima!

Djeca su zapalila telefonsku govornicu, potpuno izgorjela

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čitavu govornicu progutao je plamen. Jedan susjed uzeo je protupožarni aparat i krenuo je gasiti. Čitateljica je pozvala vatrogasce koji su stigli nakon par minuta
Vidi originalni članak

Supruga mi je došla minutu nakon što je govornica planula. Čula je da su je zapalila neka djeca i pobjegla. Jedan susjed uzeo je protupožarni aparat i krenuo je gasiti, a ona je nazvala vatrogasce, rekao nam je čitatelj Damir. 

Njegova supruga u ponedjeljak je oko 13.30 sati snimila telefonsku govornicu u plamenu na križanju Jordanovca i Lašćinske ulice u Zagrebu. Kaže kako su vatrogasci stigli za svega dvije, tri minute, ali susjed ju je već uspio ugasiti i spriječiti daljnje širenje vatre. Dodaje da je govornica skroz uništena te da ovo nije prvi put da su je djeca, koja u blizini čekaju školske autobuse, zapalila.

- To je sigurno treći put unazad godinu i pol dana. Čitava govornica je sad crna i sve visi - ogorčen je Damir.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Sanja50 07.05.2013.

    to se nemogu zvati djeca.oni štetočine društvene imovine.treba naći počinitelje pa kazniti i njih i roditelje.iako su djeca trebaju dobiti odgovarajuću kaznu.kad znaju raditi štetu nek i za to odgovaraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare