To je to što me zanima!

Ho-ruk, vuci jače: Konopcima dizali kauč na šesti kat zgrade

Dva mladića dizala su kauč u centru zagrebačkih Sesveta u srijedu oko 14 sati. Ubrzo su im došla pomoći još dva. Čitava akcija dizanja kauča trajala je pola sata
Vidi originalni članak

Parkirao sam se. Podigao sam pogled i u susjednoj ulici primijetio kako dečki dižu kauč na šesti kat. Vezali su ga nekim špagama pa vukli, rekao nam je Dario koji je fotografije napravio prije nekoliko dana u centru zagrebačkih Sesveta.

Dodaje kako su kauč prvo dizala dva dečka, ali im je vjerojatno kauč bio pretežak, jer su im se ubrzo pridružila još dvojica. Akcija dizanja trajala je oko pola sata.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • budala1235 27.09.2013.

    men susjedi bacaju kauce i krevete sa 5 kata

  • Mrstrims 27.09.2013.

    I što je tu čudno? To je možda sramota? Ne razumijem. Kod mene je bio hodnik mali pa nismo mogli ući kroz vrata sa kaučem jer je uvijek zapeo onako na pola. Stavili smo ga kroz prozor. Šta je sad tu čudno? Zar bi morali onda na podu spavati? Bedastoće.

  • kornel 27.09.2013.

    Logičnije bi bilo nositi kauč stibištem pa usput odmoriti ali valjda ga je lakše držati na konopcu.Nešto gluplje dulje nije uslikano i zato je to očito vijest dana jer ne diže svaka budala kauč na šesti kat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare