To je to što me zanima!

Invazija mušica: Na savskom nasipu napravile su pijavice

Na zagrebačkom savskom nasipu mušice su stvarale vrtloge. Čitatelj Lovro koji ih je snimio smatra kako bi grad trebao nešto hitno napraviti i organizirati zaprašivanje
Vidi originalni članak

Šetnje na zagrebačkom savskom nasipu su postale nemoguće od mušica. Danas je bilo nadrealno. Počeli su se stvarati vrtlozi koji izgledaju kao pijavice načinjene od mušica, rekao nam je čitatelj Lovro koji je fotografije mušica napravio u petak oko 20.30 sati.

Dodaje kako se mušice svuda zavlače. Smatra da bi grad trebao nešto napraviti u vezi toga jer je hodanje ili vožnja biciklom po nasipu nemoguća. 


Idi na 24sata

Komentari 9

  • 20.08.2013.

    Ništa čudno, kad se rade takvi radikalni zahvati u okoliš. Bundek i Jarun više nisu staništa za razne vrste ptica koje jedu insekte, nego izgledaju kao sterilni bazeni i te tisuće ljudi koji svakodnevno bauljaju, pedaliraju okolo. Nestalo je sve.

  • samoRoBo 14.07.2013.

    Ajme majko ode Zagreb u 3 pm

  • hvala bogu što sam ateist 14.07.2013.

    Špricanjem ste potrovali lastavice pa sad imate mušice. Trebalo bi ipak shvatiti da je ono što nas okružuje priroda i da je koliko god smetala vožnji biciklom ta bicikla u prirodi strano tijelo a ne priroda strano tijelo oko bicikle, kome smetaju mušice i oko svoje bicikle želi klimatizirane uvjete neka si kupi ergometar i vozika se u vlastitom dnevnom boravku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare