To je to što me zanima!

Isprobavao tek kupljen BMW, auto mu u potpunosti izgorio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zadraninu (34) se auto zapalio na brzoj cesti prema Zadru. Vozač je na vrijeme uspio izaći iz auta. Uzrok požara je kvar na motoru. Plamen su ugasili vatrogasci
Vidi originalni članak

Zadranin (34) isprobavao je u četvrtak auto marke BMW tek kupljen u Zagrebu, na Gaženičkoj cesti, spojnoj cesti na autocestu A1 Zagreb- Split.  Očito ga je trebao isprobati prije nego ga je platio jer se automobil u vožnji zapalio kod Babinduba oko 20 sati. Potpuno je izgorio, a uzrok požara je kvar na motoru. Vozač se uspio spasiti iz gorućeg automobila i prošao je bez ozlijeda. Vatrogasci zadarske Javne vatrogasne postrojbe buktinju su ugasili u 20.30 sati. 

Prolazio sam brzom cestom od Zemunika prema Zadru. Vidio sam auto u plamenu. Sve se brzo odigralo. Čovjek se zaustavio i gledao kako mu gori automobil. Od šoka nije zvao ni policiju, rekao nam je čitatelj Ivan M. koji je u srijedu oko 20.45 sati snimio fotografije BMW 5 u plamenu.

Kaže kako je odmah nazvao policiju, a ona vatrogasce koji su došli za 5 minuta. Ugasili su vozilo koje je izgorjelo do neprepoznatljivosti.

- Vozač mi je kazao je kako se počelo dimiti iz motora, a dok se zaustavio auto je već planuo. Sve je pucalo i iskrilo. Bio je vidno potresen - zaključuje Ivan i kaže kako srećom nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ćelavo 15.12.2012.

    al je dobra kupnja ako ga tek treba platiti, mislim, iz ZG do ZD probati auto, 2 sata trke,

  • libeluli 08.12.2012.

    Koliko nedostataka i nekorektnosti u članku... šta je : novi, polovni, karambolirani.... e da vam BMW sad uzme mjeru ....koji orgazam

  • veron 08.12.2012.

    koji pehista... ali ima sreće u nesreći,barem nije i on izgorio...mislim da je u Osijeku otac kupio sinu auto i išli isprobati i završili nesretno pod vlakom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare