To je to što me zanima!

Kamionu na nizbrdici otpala prikolica i zabila se u kabinu

Nitko nije ozlijeđen. Promet je bio u prekidu dok radnici nisu dizalicom izvukli razbijeni kamion i teret pretovarili u drugi kamion te odvukli razbijenu prikolicu
Vidi originalni članak

U Ulici Grohovo u Rijeci u četvrtak oko 9 sati tegljaču se na nizbrdici otkvačila prikolica u kojoj je bilo 25 tona tereta. Prikolica je potom udarila u kamen i okrenula se poprijeko. Promet je bio obustavljen dok nije došao drugi tegljač u koji su radnici pretovarili teret i prikolicu sklonili s ceste.

Poluprikolicu su podigli te je drugim tegljačem odvezli s mjesta nesreće. Oštećen je i kamion. Prikolica mu je razbila zadnji dio kabine na suvozačevoj strani, rezervar i blatobran - rekao nam je čitatelj koji je fotografirao izvlačenje kamiona.

Policija ovo vodi kao tehnički kvar, a ne prometnu nezgodu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Velečasni 1 12.02.2013.

    Poluprikolice ne ispadaju iz sedla.To se može desiti samo odmah nakon priključivanja i prvog povlačenja i to ako brava na sedlu nije dobro zaključala..

  • mstipan 09.02.2013.

    Brdo krivih informacija. Nije bilo u 9 sati nego u 7:30. Nije bilo na nizbrdici nego na uzbrdici. Da je bilo na nizbrdici vijes bi bila u crnoj kronici jer oni koji se voze ovuda znaju o čemu pričam.Uz cijelu dužinu ove ceste je provalija duboka više desetaka metara. I treća stvar je da prikolica ne može tek tako ispasti iz sedla. Ili je teret bio krivo natovaren pa se u zavoju nekoliko metara niže jako nagnuo i savio prikolicu koja je zbog naprezanja klina izletjela iz sedla ili je klin jednostavno pukao.

  • Švejk 09.02.2013.

    Opalila i moja prikolica u moj auto.Kad sam ;uo dum,taman yaustim skinuti nekoliko svetaca budali koja me praasnula.

Komentiraj...
Vidi sve komentare