To je to što me zanima!

Kontejner skliznuo s kamiona, plastične boce "letjele" ulicom

U zagrebačkoj ulici Marijana Čavića s kamiona je pao kontejner u kojem su bile plastične boce. Teret se rasuo po cesti. Nasreću, nitko nije vozio iza kamiona
Vidi originalni članak

Valjda nije dobro učvrstio kontejner ili mu se pokvarila dizalica, rekao nam je čitatelj Ivan.

U zagrebačkoj ulici Marijana Čavića u srijedu oko 11.10 sati kontejner je skliznuo s kamiona. Plastične boce rasule su se ulicom i popucale. Nasreću, u tom trenutku iza kamiona nije bilo automobila. Zbog nesreće je u ulici nastala gužva.

- Dva muškarca izašla su iz kamiona i nogama gurali boce s ceste - opisao nam je Ivan.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 31.05.2013.

    kotaci ne moraju bit na podu ako vozac to ne odluci. ovisno o tezini tereta ih spušta da olaksa zadnju osovinu i gume na istoj i da je otisla hidroulika nebi ga mogao vratit na kamion pa je vjerovatno ono da su mu se vrata otvorila jer je to najčeščji sličaj pošto rjetko tko to provjerav prije utovara( svi misle da je dobro zatvoreno posto je kontenjer pun)

  • driver7 31.05.2013.

    Komentirate napamet, prije svakog komentara trebali bi se prvo točnije informirati o nastaloj situaciji. Novinari kao i uvijek većinom pišu laži, čovjeku nije pao kontejner s kamiona nago ga je sam spustio kako bi mu lakše bilo rasute boce ubaciti u kontejner. Na kontejneru su se otvorila vrata, pa su se boce reasule po cesti. Ovaj koji je vozio takav kamion nema pojma o hidraulici, a ako barem nešto zna trebao bi znati da na pratećoj osovini postoji ventil koji sam spušta navedenu osovinu ovisno o opterećenju osovine.

  • HlBubi 30.05.2013.

    Ja bi reko da su penzioneri sabotirali kamion nebi li došli do boca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare