To je to što me zanima!

Kupala se u Mrežnici pola sata na temperaturi od 8 stupnjeva

Marijana (60) plivala je u Mrežnici na gradskom kupalištu u Dugoj Resi u četvrtak. Tri puta je ulazila u vodu, a između plivanja šetala je obalom u kupaćem kostimu
Vidi originalni članak

Tri puta sam ulazila u vodu. Prvo bih malo plivala, nekih 60 metara od obale na sredini Mrežnice pa izašla van i malo prošetala u kupaćem kostimu. To je trajalo oko pola sata. Temperatura vode bila je 8, zraka 7 stupnjeva, a vani ima i snijega, rekla nam je Marijana (60) koja je u četvrtak oko 12 sati plivala na gradskom kupalištu u Dugoj Resi.

Kaže kako joj nije bilo hladno. Za ulazak u vodu nije se posebno pripremala. Samo je smočila ruke i zaplivala. Fotografirao ju je kolega, a njen pothvat privukao je poglede mnogih znatiželjnika.

- Kad čovjek razmišlja pozitivno onda mu nije ni hladno. Čim sam izašla iz vode brzo sam se obrisala i toplo obukla - opisala nam je Marijana.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Fiumanka_86 03.03.2013.

    Bome svaka čast.. ja se ko prava Primorka kupam kad ribe počnu iskakat van :D

  • strapacoza 01.03.2013.

    takve malo starije žene baš i ne gube krv, imaju jako srce, vruće im je pa se mirne duše mogu kupati u hladnoj vodi , pogotovo ako joj je jako vruće. heljda je zimska žitarica koja zagrijava tijelo poželjno je jesti ju zimi kad je hladno, ali se ne preporuča hiperaktivnima, jer mogu postati još nemirniji.

  • pero trta 01.03.2013.

    Osjek ima covjeka tuljana a Duga resa ima zenu kita

Komentiraj...
Vidi sve komentare