To je to što me zanima!

Mislili da je potres, srušio se krov dvorane za mali nogomet

Srećom, u trenutku urušavanja u dvorani nije bilo nikoga. Krov izgrađen od plastičnih ploča nije izdržao težinu snijega. Vatrogasci su osigurali krov od daljnjeg urušavanja
Vidi originalni članak

Krov Sportskog centra Dugave u Zagrebu nije izdržao veliku količinu napadalog snijega i srušio se u utorak oko 15.30 sati, a jedan rasvjetni stup se nagnuo i čini se kako bi i on mogao pasti.

- Sve se počelo tresti. Mislila sam da je potres. To je trajalo tri, četiri sekunde. Otišla sam na prozor i imala što vidjeti. Srušio se krov malonogometnog igrališta - rekla nam je Sonja Jurjević.

Samo dan ranije, navečer, u dvorani veličine 40 puta 20 metara se igrao mali nogomet. Srećom, u trenutku urušavanja u njoj nije bilo nikog. 

Čitateljica kaže da je dvorana u privatnom vlasništvu. Na tom mjestu su bili teniski tereni, ali ih je vlasnik prije pet, šest godina, uz dozvolu okolnih stanara, prenamjenio u malonogometno igralište. Krov je bio izgrađen od plastičnih ploča u polukrugu, slično balonu, a dvorana ima i svlačionicu te kupatila. Na teren su izašli vatrogasci i osigurali krov od daljnjeg urušavanja.

Srušio se stari štagalj, ozlijeđenih nije bilo

Krov starog štaglja u Ivanovcu pokraj Čakovca popustio je pod težinom snijega i urušio se. U tom trenutku u njemu nije bilo ljudi. Čitatelj koji je poslao fotografije štaglja kaže kako je krov propao uz glasan prasak.

Dodaje da je u štaglju susjed držao strojeve i razne priključke za alat. Objekt je potpuno uništen.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tessa 10 19.01.2013.

    Nažalost,ima puno nekvalitetne gradnje, sve je dobro dok je suho vrijeme, a evo što se dogodi kad je snijeg pao!!!!

  • BestAnswer 17.01.2013.

    Bit će toga i više, nažalost krovovi su prepuni snijega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare