To je to što me zanima!

Nagazila na gas: Pijana rušila stupiće i zabijala se u zgradu

Vozačica (21) u srijedu oko 23.30 u zagrebačkoj Ulici Andrije Hebranga izgubila je nadzor nad automobilom. Dvaput je pokosila stupiće i dvaput se zabijala u zgradu
Vidi originalni članak

Čuo se jak prasak. Pogledala sam kroz prozor i ugledala razbijeni automobil. Dijelovi su bili razbacani posvuda. Vozač je pokušao upaliti automobil. Jako mu je curilo ulje. Pretpostavljam da je želio pobjeći. Dovukao se do jedinog slobodnog parkirališnog mjesta i stao. Ubrzo je došla policija, rekla nam je čitateljica. 

Nesreću je fotografirala u srijedu oko 23.30 sati u zagrebačkoj Ulici Andrije Hebranga. Dodaje kako je automobil iz lijeve trake udario u stupiće. Najmanje šest ih je iščupao iz asfalta, a potom se zabio u zgradu. Od zgrade se odbio natrag na cestu. Hitna pomoć nije dolazila pa pretpostavlja kako nitko nije ozlijeđen.

U policiji kažu kako je vozačica (21) u srijedu je oko 22 sata vozila Mercedes CL. Kod kućnog broja 13 zbog neprilagođene brzine udarila je u rubni kamen, potom u nogostup na kojemu je pokupila nekoliko metalnih stupića pa u zid i metalni oluk. Nakon toga nastavila je voziti, no opet je udarila u zid na broju  15, gdje je također srušila nekoliko stupića. Nakon nesreće izmjerili su joj nešto manje od jednog promila. U nesreći nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • stjepan19688 20.12.2013.

    ok mala samo tako dalje bu tatica sve popravil, trebaju i limari nesto zaraditi

  • ljubazan 06.12.2013.

    Ili se bavi prostitucijom ili je tata kupio Mercedes CL.ima 21 godina..takve osobe su opasnije od vatrenog oružja !!

  • tatamlata 06.12.2013.

    Pitam se kakvi bi komentari bili da joj se kojm nesrecom na putu nasao mladi otac sa sincicem ? BTW: o zadnjih 5 dana TRI automobila u ZG su na slican nacin pokosili stupice (ova pijana "vozacica" , jedan u Vukovarskoj i jedan na Domovinskom Mostu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare