To je to što me zanima!

Orahu je ponestalo sreće: U njegovu srcu našli su potkovu

Naš čitatelj je s kolegom rušio stablo u dvorištu Osnovne škole Bistra u Jablanovcu. Pila je udarila u nešto i zaiskrila, a par dana poslije je otkrio da se radi o potkovi
Vidi originalni članak

Kolega i ja smo prije nekoliko dana čistili okoliš oko Osnovne škole Bistra u Jablanovcu kraj Zaprešića. Tamo se nalazio stari orah. Odlučili smo ga prepiliti jer nas je bilo strah da suhe grane ne padnu djeci na glavu, kazao nam je Mladen.

Dok su motornom pilom rušili stablo lanac je udario u nešto i zaiskrio. Pila je zablokirala, a kad su je izvadili vidjeli su da su se zubi na lancu savinuli. Mladen nije imao mira pa je par dana iza rušenja odlučio očistiti stablo do kraja i otkriti što mu je uništilo lanac na motornoj pili.

- Uzeo sam sjekiru i cijepao stablo. Kad je palo u njegovu srcu bila je potkova. Mora da je unutra stajala najmanje 40 godina jer je srasla sa stablom. Vjerojatno ju je netko zakucao na orah kad je stablo bilo malo, a onda je on postupno narastao oko nje - smatra Mladen.

Dodaje da su u prostorijama škole nekad živjeli učitelji pa je isprva mislio kako je unutra ostatak žice na kojoj se sušila odjeća.

Sama se pohvalila: Scarlett je tijelo ukrasila crtežom potkove

Idi na 24sata

Komentari 3

  • hrvoje hrvatin 46 11.10.2013.

    Tako i ja čistim u šumi drva da nepadnu po jadnim puzevima, mravima i ostalim divnim bićima pa dode policija i kazni me.

  • Lik_Iz_Mase 11.10.2013.

    Antiša prijatelju odluči se da li se radi od stablu oraha ili hrasta! Vi u redakciji nemate nikoga tko vam radi korekturu prije izdavanja članaka? Mislim stvarno, a kao neke ozbiljne novine!

  • zenga2 11.10.2013.

    A je vam vijest potkova u drvetu.A ja vam pošaljem vijest da je služba 112 u Osijeku postavila elektro agregat na ulaz u stambenu zgradu i blokirala zajednički prolaz prolaz ispod zgrade , i vi to ne objavite.Nego potkovu u drvetu , jaka stvar .Neko stavio prije 40 ili 50 oko oraha ili u rupu u stablu, da zezne onoga koji bude rezao orah.

Komentiraj...
Vidi sve komentare