To je to što me zanima!

Parkirali su kamion uz prugu: Vlak prolazio pa ga okrznuo

Radnici su popravljali kućicu kraj pruge između željezničkog kolodvora Zdenci Orahovica i Đurđenovac u petak oko 13.30 sati. Naišao je vlak koji je išao za Osijek
Vidi originalni članak

Odmah poslije mjesta Orahovice prema Osijeku nesreća, kamion se zabio u vlak, sat i pol su putnici u vlaku čekali da se kamion odmakne od vlaka, rekao nam je čitatelj. Dodaje kako su radnici popravljali kućicu kraj pruge i kamion parkirali uz same tračnice. Kad je vlak prolazio zakačio je kamion.

Iz HŽ-a su poslali priopćenje kako je u 13.30 sati između željezničkog kolodvora Zdenci Orahovica i Đurđenovac na željezničko-cestovnom prijelazu osiguranom prometnim znakovima, brzi vlak br.703 iz Rijeke za Osijek okrznuo kamion. Ozlijeđenih nije bilo. Nakon obavljenog policijskog očevida, željeznički promet je u 14.40 sati normaliziran.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • manijak na dopustu 30.07.2014.

    Ma joj...napali ste šofera.Pa vi ne znate da tamo nema prostora za parkirati...mora se uz samu prugu:))). O čemu bi pisao 24 sata,da nema Brene i takvih šofera??

  • realna 30.07.2014.

    Jaki vozač kamiona, mogao je i na prugu stati . A članak dovodi u nedoumicu da li je kamion naletio na vlak ili je vlak naletio na kamion ili je kamion krivo parkiran. Kao da je troje pisaca pisalo članak.

  • Spec 29.07.2014.

    Ali je promakao vazan detalj : zute zvjezdice euroslavije na kamionu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare