To je to što me zanima!

Radnici minirali brdo pa na sat i pol “odsjekli” jug Hrvatske

Kraj Neuma se gradi granični prijelaz. Zbog odrona se stvorila kolona vozila duga pet kilometara. Iznervirani vozači trubili su dok su tri bagera raščišćavala cestu
Vidi originalni članak

To je jedina cesta prema jugu. Minirali su brdo i sve im je palo na cestu. Sat i pol sam čekao u koloni dugoj pet kilometara kako bi to raščistili, iznerviran nam je rekao Marko Maki Vujičić koji je četvrtak oko 13.45 sati Jadranskom magistralom kraj Neuma putovao prema Dubrovniku. 

Kaže da su cestu raščišćavala tri bagera. Dodaje da se do juga Hrvatske jedino još može doći trajektom i da bi vjerojatno njime išao da je znao da će cesta tako dugo biti zatvorena. U policiji su kazali kako se zbog gradnje graničnog prijelaza cesta povremeno zatvara. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Jyrki23 03.12.2012.

    Svakom se to moze dogodit takvo se sto nemoze predvidjet ne u tom djelu ceste.Uvijek im se zuri,uvijek moraju trubit,na cesti ostani smiren,kako neki ljudi ne shvacaju da to trubljenje nece nikako ubrzat nista nego ce se i drugi jos vise snervat,smirite dozivljaje.

  • car 12 02.12.2012.

    svima se žuri a kad ovako vozači idu na knap onda još više prije polaska na put hak info cesta pa si isplanirajte vrijeme putovanja

  • bbbdado 30.11.2012.

    Uzalud vam trud trubači

Komentiraj...
Vidi sve komentare