To je to što me zanima!

Skočio s trajekta! Igrao se s valovima i ljutio na policajce

Muškarac je tijekom cijele plovidbe sjedio na klupi i gledao prema moru. Tristotinjak metara prije splitske luke iznenada je skočio u more s oko osam metara visine
Vidi originalni članak

Pazi, čovjek u moru, povikao je netko, a na brodu je nastala panika. Posada ga je dozivala da izađe iz mora, ali muškarac je to odbijao. Zabavljao se, plivao i igrao se s valovima. Činilo se da je psihički rastrojen.

Poznanica mi kaže da je čovjek dobio otkaz dan ranije, o mogućim razlozima skakanja

Posadi trajekta koji vozi na relaciji Korčula - Split u srijedu u 9.05 sati jedan je putnik priredio pravu dramu. Trajekt je iz Vele Luke na Korčuli krenuo u 6.15 sati. Muškarac je tijekom cijele plovidbe mirno sjedio na klupi i gledao prema moru. Tristotinjak metara prije splitske luke iznenada je skočio u more s oko osam metara visokog natkrivenog dijela palube. Uočili su ga putnici i alarmirali posadu. Trajekt je naglo zaokrenuo, što je u prvi trenutak prestrašilo ostale putnike, koji nisu znali što se zbiva. Brzinom munje pročulo se da je netko skočio s palube. Svi su putnici nahrupili da to vide. Posada se spremila na spašavanje, ali “skakač” je vikao kako ne želi da dolaze po njega.

Posada se spremala spasiti ga, a on im je vikao da ne dolaze, čitatelj koji je snimio fotografije

- Odbio je i pomoć čovjeka koji je u blizini lovio ribu - ispričao nam je čitatelj koji je poslao fotografije. Budući da posadi trajekta nije dopuštao da mu pomognu, oni su u pomoć pozvali pomorsku policiju. “Kupača” su iz mora izvukli u 9.35 sati. Utvrdili su da je riječ o I. L. (36) iz Splita. Prevezli su ga na kopno, gdje ga je preuzela ekipa Hitne pomoći i odvezla u splitsku bolnicu. Još se utvrđuje je li bio rastrojen ili pijan.

- Poznanica mi je kazala da je taj muškarac prethodni dan u Veloj Luci dobio otkaz na nekom turističkom brodu i da si je zato razrezao žile na zapešću. Nakon što su ga izvadili iz mora, na rukama su mu se jasno vidjeli zavoji - zaključio je naš čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • ZMIJA1 30.06.2012.

    uvjek sam to htjela napraviti

  • evaana 28.06.2012.

    baš mi ga je žao...

  • mcrae21 28.06.2012.

    Milijuni dolaze na plivanje u hrvatsku al našima je to zabranjeno. Vruće mu bilo. Koja panika odmah. A kad sa gliserom pobiju hrpu turista onda to jedva završi u novinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare