To je to što me zanima!

Taksijem je uništio četiri auta koja su bila parkirana uz cestu

U zagrebačkoj Branimirovoj ulici vozač Taxi Cammea prešao je na suprotnu stranu ceste, udario u rubni kamen i odletio na parkirane automobile Hrvatske pošte
Vidi originalni članak

Došao sam u 5.50 sati. Policija je već tamo stajala. Vidio sam razbijen Taxi Cammeo i sa strane nekoliko uništenih automobila pošte. Dva dečka iz Cammea stajali su sa strane. Nisu bili sretni što sam fotografirao nesreću, rekao nam je Mladen. Fotografije nesreće napravio je u nedjelju na zagrebačkoj Branimirovoj ulici kraj Hrvatske pošte. Nesreća u kojoj se Opel Insignia Taxi Cammea zabila u četiri vozila Hrvatske pošte bila je oko 5 sati.

Kaže kako se lako može pretpostaviti kako su se vozila sudarila. Taksi je, prije nego što je udario u vozila, išao u suprotnom smjeru. Prešao je na drugu stranu ceste te udario u rubni kamen koji ga je odbacio u zrak.

- Prvo je pao na Golf, pa se odbio u drugo vozilo, treće i četvrto te pokosio dva stupića i zaustavio se na cesti. Znači letio je cijelim dijelom. Sva vozila bila su pomaknuta od udarca. Njemu je razbijen samo prednji lijevi kotač i prednji branik. Što bi tek bilo da je netko naišao? Neki čovjek mi je rekao da je to bilo strašno za čuti. Brzina je sigurno bila velika. Da je išao polako ne bi toliko vozila uništio - opisao je Mladen.

Slično su nam kazali i u policiji. Kažu kako se vozilo kretalo u smjeru zapada. Skrenulo je u suprotni trak, te lijevom gumom udarilo u rubnik. To ga je odbilo na automobile Hrvatske pošte. Četiri automobila su oštećena.

U Taxi Cammeo nisu nam rekli je li vozač zaspao ili je možda bio alkoholiziran. Kažu kako čekaju službeno policijsko izvješće. Nakon toga će znati hoće li protiv vozača biti podnesene sankcije. Vozač nije ozlijeđen, a nastalu štetu platit će njihovo osiguranje.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • SvetiPetar 09.11.2013.

    To je ovo govno od Cammea kojem je Linić oprostio 30 miliona kn duga! Sad neka to plaćaju one budale koje su navijale za Cammeo, to im i treba!

  • RankoParis 01.11.2013.

    čovjek mrzi poštare

  • Thief 30.10.2013.

    Voze katastrofa i divljaju po cesti,ne poštuju propise i nemaju nikakvog vozačkog bontona!

Komentiraj...
Vidi sve komentare