To je to što me zanima!

Upalio sva četiri "žmigavca" pa parkirao auto nasred rotora

Umjesto da se parkira u riječkom Tower Centru muškarac se odlučio zaustaviti u kružnom toku. Čekao je 10 minuta dok, vjerojatno supruga, nije došla s vrećicama
Vidi originalni članak

Automobil je ušao u rotor, ali umjesto da napravi krug odjednom je stao. Vozač je upalio sva četiri žmigavca i parkirao se usred rotora, rekao nam je čitatelj Ivica Furlić koji je fotografije neodgovornog vozača napravio ispred riječkog Tower Centra u petak oko 21.10 sati.

Dodaje kako se nakratko stvorila i kolona vozila jer ostali vozači nisu znali što se dešava. Jedan vozač je izašao iz automobila i prišao vozaču vjerojatno smatrajući da mu treba pomoć. Automobil je na tom mjestu stajao desetak minuta.

- Ubrzo je došla jedna žena, pretpostavljam njegova supruga, s vrećicama. Ušli su u auto i odvezli se. Nije mi jasno kako mu je samo palo napamet tamo se zaustavljati kad Tower Centar ima garažu za parkiranje na šest etaža koje se ne naplaćuje  - čudi se Furlić.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • StjepanSlavić 05.05.2013.

    da ja tako stanem ,ne bi stigao ni sva cetiri upaliti vec bi dosla policija,a stas ljudima svasta padne na pamet!

  • Strawberry_1 24.04.2013.

    dođite u Varaždin pa ćete vidjeti gdje se sve "može" parkirati a da niti ne upalite sva četiri žmigavca!!! Večina pločnika i biciklističkih staza ispred prodavaona zatrpani su automobilima. Pješaci, invalidi i majke s dječjim kolicima moraju zaobilaziti aute cestom. Ako se biciklista vozi kojim slučajem po pločniku mora platiti kaznu a auto koji je parkiran na za to predviđenoj stazi ostaje nekažnjen. :(

  • tessa 10 19.04.2013.

    Gdje je on polagao vozački..

Komentiraj...
Vidi sve komentare