To je to što me zanima!

Upomoć! Vatrogasci spasili nogometnu loptu sa krošnje

Studenti su pred zagrebačkim domom “Stjepan Radić” igrali nogomet. Prejako su napucali loptu pa je završila na krošnji obližnjeg stabla. Skidali su je vatrogasci
Vidi originalni članak

Vidjela sam kako policajci čekaju. Nakon nekog vremena došli su vatrogasci i odmah krenuli spašavanje s obližnjeg stabla.

Mislila sam da je na stablu zaglavila mačka. Iznenadila sam se kad sam shvatila da ‘spašavaju’ običnu nogometnu loptu, rekla nam je čitateljica Ana, koja je fotografirala skidanje nogometne lopte ispred zagrebačkog Studentskog doma “Stjepan Radić” u subotu oko 17.15 sati. Nakon što su četiri vatrogasca loptu vratila na tlo, među okupljenim promatračima prolomio se veliki pljesak oduševljenja, a nogometna utakmica ubrzo je nastavljena.

Ana dodaje kako je tek poslije doznala da su neki studenti pred domom igrali nogomet. Netko od njih je prejako napucao loptu i ona je ostala visoko u krošnji. Ne zna kojim je rezultatom susret završio.

U policiji su nam potvrdili da su vatrogasci skidali loptu s 20 metara visokog stabla. Kažu da su od njih dobili dojavu o tome pa su poslali dva policajca.

A zagrebački vatrogasci objasnili su nam pak kako nikad ne postupaju bez naloga policije, ali i da nikada još nisu ni imali ovakav slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Intergalaktički Gigaimperator 01.05.2013.

    eto di ide državi proračun... idioti

  • kiko3655 29.04.2013.

    di oni trose nasu lovu od poreza... a boze sacuvaj ...

  • mrn 29.04.2013.

    Igor Gajić, to je i meni prvo palo na pamet . Lopti je teže biti na drvetu nego mački , evo , nešto smo i naučili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare