To je to što me zanima!

Užas: Na biciklisticu je prvo naletio auto, a zatim i autobus

Kod križanja Getaldićeve ulice i Borongajske ceste u Zagrebu na biciklisticu naletio je auto. Potom ju je udario bus u suprotnom traku. Prevezena je u KBC Zagreb
Vidi originalni članak

Na križanju Getaldićeve ulice i Borongajske ceste u utorak oko 17 sati automobil je naletio na biciklisticu M.N. (22)  i teško je ozlijedio

M.L. (45) vozila je automobil marke Citroen C3 zagrebačkih registracijskih oznaka Borongajskom cestom u smjeru zapada. Na križanju s Getaldićevom ulicom, prednjim dijelom automobila naletjela je na lijevi bočni dio bicikla koji je nogostupom do pješačkog prijelaza vozila 22-godišnja djevojka. 

Bez zaustavljanja skrenula je u lijevo i započela uključivanje u promet na kolnik Borongajske ceste. Od naleta 22-godišnjakinja s biciklom je odbačena u desno na kolnik Borongajske ceste gdje je na nju i bicikl naletio autobus marke Mercedes Citaro zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao I.Ž. (32)  krećući se u smjeru zapada. 

- Na cesti je bilo krvi, a bicikl je bio uništen - kazao nam je čitatelj koji je fotografirao nezgodu.

- Ozlijeđena biciklistica prevezena je u KBC Zagreb - rekli su iz policije,a zadobila je ozljede opasne po život.

Idi na 24sata

Komentari 170

  • strba 16.12.2014.

    na žalost cura je preminula :(

  • gabriella_1 03.12.2014.

    Biciklisti su najvća opasnost na cesti, ne nose prsluke, imaju biciklističke staze ali se voze po kolniku..užas jedan! Istina da su često na biciklističkim stazama parkirani automobili..ali...netko ne radi svoj posao! Kazne, ljudi, jedino kazne nas mogu naučiti pameti..što veće! Mi jedino razumijemo kad nas se lupi po džepu! Isto bi trebalo vrijediti i za pješake! Pišem iz Varaždina..i da, ima i savjesnih biciklista..da ne ispada da ih sve stavljamo u isti koš!

  • AntonTrdić 03.12.2014.

    necu nista komentirat ko ovi "znalci" u prometu, nego samo reci , nadam se da je sve u redu i sretno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare