To je to što me zanima!

Zablokirali invalidska mjesta: Naslagali su drva za prodaju

Drva su ostavljena na mjestu za invalide u centru Đakova, preko puta banke. Čitateljica optužuje redare da okreću glavu od problema. Ogorčena je potezom
Vidi originalni članak

Treba ih biti sramota. Ovo je jako bezobrazno. Ljudi nemaju gdje stati, rekla nam je Marija koja je fotografirala drva za prodaju posložena na mjestu za invalide u Đakovu kraj Trga Ivana Pavla II u srijedu oko 12.30 sati.

Marija kaže kako su to jedina dva parkirališna mjesta za invalide u centru grada koja se nalaze preko puta obližnje banke. Na jednom stoji traktor, a na drugom sedam metara drva. 

- Čovjek koji je iskrcavao drva mi je rekao kako on to mora napraviti. Ne krivim njega već onog tko mu je rekao da mora. Uz to je i radio po kiši - ogorčena je.

Izvlačili drva: Bukva pala na dječaka (13), teško ga ozlijedila

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zenga2 11.10.2013.

    A je vam vijest drva na cesti pa je jako važno što je na invalidskom mjestu.A ja vam pošaljem vijest da je služba 112 u Osijeku postavila elektro agregat na ulaz u stambenu zgradu i blokirala zajednički prolaz prolaz ispod zgrade , i vi to ne objavite.Nego drva naa invalidskom mjestu.

  • Fritza 11.10.2013.

    Nije to specijalnost Đakova. Rijetka su parkirališna mjesta za invalide koja imaju dovoljno prostora sa strane da invalidna osoba uopće može normalno ući u auto i izaći iz njega, a kamoli da stanu invalidna kolica u koja osoba prelazi izlazeći iz auta. Uvjerila sam se puno puta da skoro 90 % vozača koji se samo zaustave na par minuta (otrči kupiti novine, ode po dijete u vrtić i sl.) čini to ispred automobila s invalidskom oznakom. A da ne govorimo o tome da se mrtvi-hladni parkiraju na ta mjesta, također kao na "par minuta" pa mi s invalidima u autu moramo čekati i kružiti tražeći drugo parkirno mjesto za invalide (kojih ionako nema previše).

  • zahira45 11.10.2013.

    Svakodnevno gledamo ovakve balkance. Nemamo mi ni kulture, niti odgovornosti, poštenja, empatije...nemamo mi ništa. Oni civilizirani šute, nitko ništa ne čini...svijet se raspada očito je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare