To je to što me zanima!

Zapeli već na startu: Ferrari im je blokirao Vinkovačke jeseni

Policija je pozvala sve vlasnike automobila da maknu svoja vozila. Vlasnik Ferrarija nije dolazio. Mimohod Vinkovačkih jeseni nije mogao početi. Pozvali su 'pauka'
Vidi originalni članak

Sve je bilo spremno za 48. mimohod Vinkovačkih jeseni. No povorka je na startu zapela. Put im je blokirao bijeli Ferrari. Njegov vozač parkirao se jučer ujutro u Ulici Kralja Zvonimira, pred ulazom u pješačku zonu.

- Svi su se maknuli osim njega. Čekali su vlasnika, ali se on nije pojavljivao. Pozvali su ‘pauk’ koji ga je odnio dvije minute prije početka - kazao je Marijan. U policiji kažu da vlasnik nije počinio prekršaj.     

- Bio je parkiran na dozvoljenom mjestu. Vlasnik je tu parkirao automobil ne znajući da će tim prostorom proći kolona. Rano ujutro policija je kontaktirala vlasnike ostalih parkiranih automobila i zamolila ih da sklone svoja vozila, ali vlasnika Ferrarija nisu mogli pronaći pa je automobil uklonila nadležna služba na način da su ga preselili na prvi obližnji parking. Tijekom tog postupka vlasnik automobila se pojavio i ispričao policiji i djelatnicima šlep-službe - objasnili su u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • eddy1973 18.09.2013.

    Tužno je da čovjek mora čekati vinkovačke jeseni da bi vidio ferari.......;-))

  • zenga2 18.09.2013.

    Boro da se ispričao neće da može neće.I taj je protiv ćirilice a pogledajte zašto, pa država ga plati.

  • VladoMonar 17.09.2013.

    malo kurac a ne kazna - to je ferari - s takvima treba biti oprezan i to jako - dok si rekao keks ostaneš bez posla - nije se za zajebavati, a ionako u policiji su plate male - ovo je hrvatska

Komentiraj...
Vidi sve komentare