To je to što me zanima!

Robna kuća Ambienta Zagreb - sve za dom na jednom mjestu

U Robnoj kući Ambienta Zagreb u tijeku su brojne akcije i atraktivni popusti. Posebne ponude u Elipsu, ABC interijeru, Spin Valis-u, Meblu i Sagovima Zagreb
Vidi originalni članak

Tvrtka Sagovi Zagreb je najveći uvoznik i distributer podnih obloga u Hrvatskoj. Uz bogato iskustvo u opremanju objekata, danas je vodeća tvrtka u veleprodaji i maloprodaji podnih obloga - tapisona, tepiha, PVC-obloga i laminata. 

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s najvećim svjetskim proizvođačima podnih obloga, kao najveći hrvatski uvoznik tvrtka nudi najpovoljnije cijene i vrhunsku kvalitetu. U svakom trenutku u skladištu se nalazi preko 1000 bala tapisona i pvc-podova, preko 5000 tepiha, veliki broj staza, otirača, kupaonskih garnitura, laminata, posoblja, zavjesa i karniša.

Elipso je najveći hrvatski lanac trgovina kućanskih aparata. U ponudi imamo preko 7000 raznih kućanskih aparata. Kućanski aparati, bijela tehnika u Elipso ponudi su kvalitetne robne marke po povoljnim cijenama. Bijela tehnika u našoj ponudi je najveći izbor Vaših omiljenih proizvoda na jednom mjestu. Nezaobilazno je mjesto za kupnju. 

Već 20 godina ABC interijer je prisutan na hrvatskom tržištu i predstavlja nezaobilazni „brand“ u opremanju kupaonica i interijera. Svojim prodajnim asortimanom zasigurno je vodeća tvrtka na području Republike Hrvatske i cijele regije. Uvijek inovativni i avangardni u kreiranju ponude, postavljamo standarde i nadograđujemo povjerenje koje nam pružate svih ovih godina

Spin Valis - tvornica namještaja, piljene građe i elemenata iz Požege, Hrvatska neprekidno posluje od 1950.godine, ima dugu i bogatu tradiciju i visoku kvalitetu proizvoda.Tvornica se nalazi u srcu Slavonije bogate drvetom i posebno poznatim slavonskim hrastom i bukvom. Ta prirodna blaga cijenjena su na tržištu zbog svoje izrazito visoke uporabne, ekološke i estetske vrijednosti.

Najznačajniji Spin Valis-ovi proizvodi su hrastove i bukove masivne sjedeće garniture ojastučene kožom ili tkaninom, masivni klub i kutni stolići, komode, kreveti, te blagovaonički stolovi i stolice. Proizvodimo namještaj za najzahtjevnije kupce svih životnih dobi.

Meblo Trade je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom. Usklađena ponuda za opremu cijelog interijera na jednom mjestu, krilatica je koja pokreće tim Mebla. Uz atraktivne programe namještaja i proizvoda za zdravo spavanje u ponudi je i asortiman tekstilnih i dekorativnih proizvoda - zidne tapete, dekorativne tkanine, dekorativne naljepnice, gotove zavjese, prekrivači, dekorativni jastuci i ostali asesoari. Do kraja ožujka atraktivne Meblo kuhinje su uz akcijske popuste 25% dostupne po cijeni od već 9.989 kn za tipski sastav! Više na www.meblo.hr!  

Idi na 24sata