Obavijesti

Robna kuća Ambienta Zagreb - sve za dom na jednom mjestu

Robna kuća Ambienta Zagreb - sve za dom na jednom mjestu
8

U Robnoj kući Ambienta Zagreb u tijeku su brojne akcije i atraktivni popusti. Posebne ponude u Elipsu, ABC interijeru, Spin Valis-u, Meblu i Sagovima Zagreb

Tvrtka Sagovi Zagreb je najveći uvoznik i distributer podnih obloga u Hrvatskoj. Uz bogato iskustvo u opremanju objekata, danas je vodeća tvrtka u veleprodaji i maloprodaji podnih obloga - tapisona, tepiha, PVC-obloga i laminata. 

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s najvećim svjetskim proizvođačima podnih obloga, kao najveći hrvatski uvoznik tvrtka nudi najpovoljnije cijene i vrhunsku kvalitetu. U svakom trenutku u skladištu se nalazi preko 1000 bala tapisona i pvc-podova, preko 5000 tepiha, veliki broj staza, otirača, kupaonskih garnitura, laminata, posoblja, zavjesa i karniša.

Elipso je najveći hrvatski lanac trgovina kućanskih aparata. U ponudi imamo preko 7000 raznih kućanskih aparata. Kućanski aparati, bijela tehnika u Elipso ponudi su kvalitetne robne marke po povoljnim cijenama. Bijela tehnika u našoj ponudi je najveći izbor Vaših omiljenih proizvoda na jednom mjestu. Nezaobilazno je mjesto za kupnju. 

Već 20 godina ABC interijer je prisutan na hrvatskom tržištu i predstavlja nezaobilazni „brand“ u opremanju kupaonica i interijera. Svojim prodajnim asortimanom zasigurno je vodeća tvrtka na području Republike Hrvatske i cijele regije. Uvijek inovativni i avangardni u kreiranju ponude, postavljamo standarde i nadograđujemo povjerenje koje nam pružate svih ovih godina

Spin Valis - tvornica namještaja, piljene građe i elemenata iz Požege, Hrvatska neprekidno posluje od 1950.godine, ima dugu i bogatu tradiciju i visoku kvalitetu proizvoda.Tvornica se nalazi u srcu Slavonije bogate drvetom i posebno poznatim slavonskim hrastom i bukvom. Ta prirodna blaga cijenjena su na tržištu zbog svoje izrazito visoke uporabne, ekološke i estetske vrijednosti.

Najznačajniji Spin Valis-ovi proizvodi su hrastove i bukove masivne sjedeće garniture ojastučene kožom ili tkaninom, masivni klub i kutni stolići, komode, kreveti, te blagovaonički stolovi i stolice. Proizvodimo namještaj za najzahtjevnije kupce svih životnih dobi.

Meblo Trade je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom. Usklađena ponuda za opremu cijelog interijera na jednom mjestu, krilatica je koja pokreće tim Mebla. Uz atraktivne programe namještaja i proizvoda za zdravo spavanje u ponudi je i asortiman tekstilnih i dekorativnih proizvoda - zidne tapete, dekorativne tkanine, dekorativne naljepnice, gotove zavjese, prekrivači, dekorativni jastuci i ostali asesoari. Do kraja ožujka atraktivne Meblo kuhinje su uz akcijske popuste 25% dostupne po cijeni od već 9.989 kn za tipski sastav! Više na www.meblo.hr!  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!