To je to što me zanima!

Rozga, Škoro i mnogi drugi na Danima piva u Karlovcu!

"Hrvatski festival piva" - nezaboravni provod uz makedonske delicije i vrhunske koncerte poznatih pop i rock izvođača. U jedinom gradu na četiri rijeke u Hrvatskoj.
Vidi originalni članak

U jedinom gradu na četiri rijeke u Hrvatskoj, Karlovcu od 30. kolovoza do 8. rujna 2013.  na prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana održat će se popularni Dani piva. Ova najveća pivska manifestacija u Hrvatskoj, slavi svoj 27. rođendan, a kako i ove godine ne bi izostalo zabave i dobrog programa pobrinuli su se organizatori - TZ grada Karlovca i tvrtka Mladost. 

Posjetitelje ove poznate manifestacije očekuju brojni koncerti, izložbe, gastronomske delicije i velik izbor različitih vrsta odličnog piva. Bogat glazbeni program začinit će nastupi poznatih hrvatskih estradnih zvijezda kao što su: Jelena Rozga, Magazin, Miroslav Škoro, Jasmin Stavros, Opća Opasnost, Mate Bulić, Tomislav Bralić i klapa Intrade te mnogi drugi.

Za poseban doživljaj pobrinut će se zemlja partner ovogodišnjih Dana piva - Makedonija. Posjetitelje očekuju nastupi Kulturno umjetničkog društva Rosoman, Makedonskog kulturnog društva Ilinden iz Rijeke. Zajednica Makedonaca iz Zagreba "Ohridski biseri" izlagat će tradicionalne instrumente, posuđe, vezove, tepihe te putem turističkih prospekata i video materijala predstaviti svoju zemlju. Gurmani i ljubitelji različitih tradicija na brojnim će gastronomskim punktovima moći degustirati tradicionalne makedonske kulinarske delicije i namirnice, a u večernjim satima moći će se degustirati makedonska vina i rakije. Za najmlađe posjetitelje, udruga One Way iz Skopja je pripremila bogat program s nastupima uličnih zabavljača i lutkara koji će predstaviti svoje najpopularnije  izvedbe. 

27. Dani piva, najveća su pivska manifestacija u Hrvatskoj, a odvijaju se pod sloganom "hrvatski festival piva". Na Danima piva očekuje se preko 200.000 posjetitelja iz Hrvatske i susjednih zemalja. Ulaz na sva događanja i koncerte je besplatan. 

Raspored nastupa izvođača na Danima piva:

Petak 30.08.13.  - MATE BULIĆ
Subota, 31.08.13 - MARIJAN BAN

Nedjelja 01.09.13 - MAGAZIN
Ponedjeljak 02.09.13. - OPĆA OPASNOST

Utorak 03.09.13.  - TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE

Srijeda 04.09.13. - MIROSLAV ŠKORO

Četvrtak 05.09.13.  - JELENA ROZGA
Petak 06.09.13. - SLAVONSKE LOLE
Subota 07.09.13. - JASMIN STAVROS
Nedjelja 08.09.13.  - JOLE

Više informacija o Danima piva Karlovac 2013. možete pronaći na www.karlovac-touristinfo.hr i Facebook stranici Dani piva Karlovac.

Idi na 24sata