Obavijesti

Rozga, Škoro i mnogi drugi na Danima piva u Karlovcu!

Rozga, Škoro i mnogi drugi na Danima piva u Karlovcu!
5

"Hrvatski festival piva" - nezaboravni provod uz makedonske delicije i vrhunske koncerte poznatih pop i rock izvođača. U jedinom gradu na četiri rijeke u Hrvatskoj.

U jedinom gradu na četiri rijeke u Hrvatskoj, Karlovcu od 30. kolovoza do 8. rujna 2013.  na prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana održat će se popularni Dani piva. Ova najveća pivska manifestacija u Hrvatskoj, slavi svoj 27. rođendan, a kako i ove godine ne bi izostalo zabave i dobrog programa pobrinuli su se organizatori - TZ grada Karlovca i tvrtka Mladost. 

Posjetitelje ove poznate manifestacije očekuju brojni koncerti, izložbe, gastronomske delicije i velik izbor različitih vrsta odličnog piva. Bogat glazbeni program začinit će nastupi poznatih hrvatskih estradnih zvijezda kao što su: Jelena Rozga, Magazin, Miroslav Škoro, Jasmin Stavros, Opća Opasnost, Mate Bulić, Tomislav Bralić i klapa Intrade te mnogi drugi.

Za poseban doživljaj pobrinut će se zemlja partner ovogodišnjih Dana piva - Makedonija. Posjetitelje očekuju nastupi Kulturno umjetničkog društva Rosoman, Makedonskog kulturnog društva Ilinden iz Rijeke. Zajednica Makedonaca iz Zagreba "Ohridski biseri" izlagat će tradicionalne instrumente, posuđe, vezove, tepihe te putem turističkih prospekata i video materijala predstaviti svoju zemlju. Gurmani i ljubitelji različitih tradicija na brojnim će gastronomskim punktovima moći degustirati tradicionalne makedonske kulinarske delicije i namirnice, a u večernjim satima moći će se degustirati makedonska vina i rakije. Za najmlađe posjetitelje, udruga One Way iz Skopja je pripremila bogat program s nastupima uličnih zabavljača i lutkara koji će predstaviti svoje najpopularnije  izvedbe. 

27. Dani piva, najveća su pivska manifestacija u Hrvatskoj, a odvijaju se pod sloganom "hrvatski festival piva". Na Danima piva očekuje se preko 200.000 posjetitelja iz Hrvatske i susjednih zemalja. Ulaz na sva događanja i koncerte je besplatan. 

Raspored nastupa izvođača na Danima piva:

Petak 30.08.13.  - MATE BULIĆ
Subota, 31.08.13 - MARIJAN BAN

Nedjelja 01.09.13 - MAGAZIN
Ponedjeljak 02.09.13. - OPĆA OPASNOST

Utorak 03.09.13.  - TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE

Srijeda 04.09.13. - MIROSLAV ŠKORO

Četvrtak 05.09.13.  - JELENA ROZGA
Petak 06.09.13. - SLAVONSKE LOLE
Subota 07.09.13. - JASMIN STAVROS
Nedjelja 08.09.13.  - JOLE

Više informacija o Danima piva Karlovac 2013. možete pronaći na www.karlovac-touristinfo.hr i Facebook stranici Dani piva Karlovac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi